Жарти
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 08:47 | Повідомлення # 331 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Розмовляють два приятелі: - Ти своєму синові математику зробив? - Так. - Дай списати. Вирішив мужик подзвонити на радіо... Переплутав номер - потрапляє до кілера. Говорить: - Добридень!.. А можна замовити Укупника? - Добрий... Звичайно, можна - п'ятдесят штук, три дні - і немає кучерявого... На таможні: - У вас золото є? - Є. - А зброя? - Є - Наркотики? - Є. - Вибачте, а можна з вами сфотографуватися?
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 08:49 | Повідомлення # 332 |
Генерал-лейтенант
| "- Ми вчора гуляли з дівчиною в парку і на нас напав маніяк... - Сексуальний? - Якби ж то! Бісексуальний!"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 08:50 | Повідомлення # 333 |
Генерал-лейтенант
| - Ей! Руки за голову, ноги на ширину плечей! - Це пограбування?! - Ні - урок фізкультури!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 08:50 | Повідомлення # 334 |
Генерал-лейтенант
| Естонець у лікаря-венеролога: - Посмотттріттттєєє пашшааааалуйста. У менія каааапаєт. Что-ттто не ф поріядке. Лікар дивиться: - Так-так, гм, так-с. Ви, пробачте, коли сексом в останнє займалися? - Ну тааак три днія назааат... - Що ж, вітаю, дружок - ви кінчаєте!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:24 | Повідомлення # 335 |
Генерал-лейтенант
| *** - Мужчина! Стойте! Мужчина в капюшоне! - Да, это я… - Я вам свистел. Почему вы не обернулись? - Я что, шлюха – на свист оборачиваться?.. - Вы знаете, что нарушили? - Что нарушил?.. - ПэДэДэ нарушили. - Как-как?.. - ПэДэДэ. - Что?.. - ПэДэДэ!!! - А ещё раз повторите, пожалуйста. У вас это так замечательно получается… - Хорош паясничать! Вы совершили переход в неположенном месте. - Ну, я же не Суворов… - Почему? - Как почему? Во-первых, у меня фамилия другая. А во-вторых – Суворов уже давно мертв… - Нет. Причем здесь Суворов? - Ну, Суворов совершил переход через Альпы, а я всего лишь в неположенном месте… - У вас документы есть? - Есть. Есть уставные документы ООО «Связьпромстрой». Только это нотариально заверенные копии. Вас устроит? - Мне нужны документы, удостоверяющие вашу личность. - Да какая я личность? Вот Суворов был личностью… - Прекратите, говорю. Если нет документов – я вас задержу. - Произведу задержание… - Что? - Правильно говорить: «Произведу задержание». А задерживают только преждевременное семяизвержение… - Ты клоун что ли? - А вы клоуна ищете? Я как раз видел одного. По телевизору. - Наркоман? - Шерлок Холмс. - Что «Шерлок Холмс»? - Шерлок Холмс был наркоманом. Я думал, что мы в ассоциации играем… - Ты наркоман? - Клоун-наркоман – это триллер какой-то… - Ты почему дорогу не по зебре переходишь? - И кто из нас наркоман? - Так, давай в машину, сейчас вызову патрульный экипаж. - А я сейчас упаду лицом об асфальт и потом скажу, что это вы меня били… - Да что с тобой такое, мужик? - У вас героиновая ломка когда нибудь была? - Нет. - И у меня нет. - Так, вали отсюда нахрен! - Ну почему сегодня никто не хочет со мной разговаривать?...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:25 | Повідомлення # 336 |
Генерал-лейтенант
| Молоко — сік вижатий з цицьок
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:26 | Повідомлення # 337 |
Генерал-лейтенант
| Дзвінок на випадково набраний номер: - Ало, це голандське посольство? - Хлопче, - (інтелегентний жіночий голос) - голандським буває тільки сир і х@й, а посольство нідерландське!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:27 | Повідомлення # 338 |
Генерал-лейтенант
| Прийшов хлопець до однієї дівчини додому. Ну, ходить, квартиру оглядає... Раптом бачить - біля дивана коштує красива, дорога китайська ваза. Він туди глянув, бачить там щось - і, засунувши туди руку, питає: - Ой, а що це тут таке? - Аа, це! Це попіл мого дідуся... (хлопець із страхом висмикує руку)... Йому, бачте, лінь за попільничкою на кухню сходити! "Голі черниці", "Подивися, що вона витворяє у себе в келії!"... Пане дизайнер! Ви упевнені, що саме ці банери замовляла вам наша єпархія?! По наївності своїй П'ятачок вважав, що Вінні харчується виключно медом, тому не обертав уваги на те, що Вінні годував його шість разів на день.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:29 | Повідомлення # 339 |
Генерал-лейтенант
| Комірка папи Карло. На стіні - шматок полотна. Папа Карло стругає поліно: -Оо-от який хлопчисько буде тямущий!.. И-их! Дівча!.. И-их! Безнога, але работя-аща-а-ая!.. И-их! Собачка! Их! Жаба! Их! Біс з вами, брелок. Питання Вірменському Радіо (ВР): - що таке дирижабль? - ВР: дирижабль - це велике сіре яйце, яке літає. - у мене два яйця, чому не літаю? - ВР: відріж одне, полетиш. - відрізав, чому не літаю? - ВР: не то відрізав.... В церкві священник молодому: - На питання "Чи згідні ви стати чоловіком?" треба відповідати "Згоден", а не "Будь шо буде"! Нова акція від китайських виробників автомобілів: Купуючи будь-який наш автомобіль, ви отримуєте кросовки АБІБАС в подарунок! - Як розділити 0,8 л горілки на трьох чоловік? - Налити всім по 100 грам і тоді задача зведеться до типової!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:34 | Повідомлення # 340 |
Генерал-лейтенант
| Батько наставляє сина перед виїздом на курорт: - - Ти ж синку там пильнуй. Дівчата зараз розбестанні, хвороби різні мають. Будь обережним. Не дай Бог підхватиш якусь заразу. Приїдиш додому - заразиш жінку, невістка - мене, я - мамку. А тиж нашу мамку знаєшь - вимре все село...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:35 | Повідомлення # 341 |
Генерал-лейтенант
| - Я хочу відкрити гей-клуб. - Хто туди буде ходити? - Вася, Петя прийде, ті хто мені у ліфті кнопки палять постійно, судді футбольні прийдуть... - Ми вимушені відмовити вам у кредиті. - О, і ти приходь. *** Продавця хот-догів Катю мучуть еротичні сни.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:38 | Повідомлення # 342 |
Генерал-лейтенант
| Два рибака декілька годин підряд безрезультатно намагаються виловити хоч одну рибку. Не клює! Щоб якось скрасити безплідне чекання, дістали пляшку. Раптом біля одного з друзів клювання - на гачку маленький колючий йорж. - Кинь його в стакан: хай хлебне горілочки, та і відпускай назад,- сміється один з товаришів по чарці. Сказано - зроблено. Буквально через десять хвилин починається божевільне клювання - величезні щуки, судаки і окуні. Важко ворочавшись в сачку, найкрупніша рибина недовольно бурчить: "Тріпло ж цей йорж. Говорив: наливають - відпускають". Урок географії: - Вовочка, що ти можеш розповісти про Панамський канал? - Нічого, Маріванна, у нас в телевізорі такого каналу немає..
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:39 | Повідомлення # 343 |
Генерал-лейтенант
| Чоловік приходить в автоцентр, питає у консультанта: - Скажіть мені, шо то таке, коли я їду на свому "порше" більше 270 кілометрів на годину... якийсь дивний гул у салоні? - А це у вас очко грає. *** У передачі "таксі" дівчина не відповівши на жодне запитання все рівно заробила 100 баксів. *** На справді у Карлсона крім вентилятора були і інші насадки... *** Той хто придумав закон про пірацтво і авторське право, певно не давав у школі списувати, і до того ж не тільки у себе.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:42 | Повідомлення # 344 |
Генерал-лейтенант
| Тату! Розкажи мені казочку! - Ну, слухай! "Завтра я прийду тверезий, куплю мамі квітів, тобі - велосипед..." *** - Ей, ти, х**ло, йди сюди! - А вам відомо, що я - ваш новий начальник?! - Звичайно! Я просто хотів попросити, щоб Ви звертались до мене іменно так. *** - А як ви вважаєте, куди попадуть люди, котрі дотримуються усіх заповідей? - В заповідник!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 09:44 | Повідомлення # 345 |
Генерал-лейтенант
| у одній кримській, такій російській сім"ї не випало можливості віддати найменшу дитину у російськомовну школу, довелося завести в українську. і ось приходить син із школи, його розпитують батьки, і дід з бабою - як йому школа, вчителі: син: да вот в школе было анкетирование, и там я указал что за национальностью я украинец!! ті відразу обурилися - який українець!??? батько: вот ты в школу на машине поехал, тепер будеш как хохол - на автобусе!!! дід: да вот я тебе в школу 5 $ дал, если ты тепер хохол - то дам только 5 грн! маманя: - да вот тут нам дядя Коля рыбу передал, мы ее сегодня будем есть, а ты как хохол - будеш одну картошку в мундире! мы тебя еще накажем - иди стань в угол!!! стоїть малий в кутку - сім"я їсть рибу! батько - ну как тебе сынок, как хохлу? cин - я тільки як 3 години українець, а вас москалів уже зненавидів!!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|