Жарти
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:27 | Повідомлення # 301 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Мігель, Педро і Луіш сидять під час сієсти під парасолькою. Мігель питає Педро: - Слухай, Педро, от я блін у кого не питаю - не можуть мені пояснити ШО ТАКЕ ІНТЕРНЕТ? Ну от поясни мені... - Ну я тобі пояснити не можу, а от Луіш пояснить. Луіш повернувся до Мігеля: - Он бачиш ягня пасеться? От чим воно какає? - Ги... Не знаю... - Воно какає маленькими бубочками. А он бачиш коза пасеться? А чим вона какає? - Блін, ну я що зоолог тобі? - А я тобі скажу чим - трохи більшими бубочками. А он бачиш кінь пасеться? А чим він какає? - Та ти задовбав, не знаю! - Він какає величезними купами. А тепер скажи мені, Мігель, якщо ти не розбираєшся в гівні - то нафіга тобі інтернет???
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:28 | Повідомлення # 302 |
Генерал-лейтенант
| Вчора після матчу Девід Бекхем, роздаючи автографи, випадково підписав контракт із ФК Львів
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:29 | Повідомлення # 303 |
Генерал-лейтенант
| Після учебки приїжджають у військову частину три лейтенанти, заходять до командира частини і кожен докладає: - Товариш полковник, лейтенант "такий-то" для проходження військової служби прибув. Полковник говорить: - Так, ну з цим все зрозуміло, але ви мені краще відповіді на три проостих питання. Як ви відноситеся до випивки? Як ви відноситеся до жінок? І як ви відноситеся до служби в армії? Даю вам 2 години на роздуми. Через дві години заходить перший і говорить: - Не п'ю, дружині не зраджую, служити в армії хочу. Полковник говорить: - Молодець, будеш командиром 3й роти. Заходить другий лейтенант і докладає: - Горілку п'ю щодня, дружині зраджую постійно, служити не хочу. Полковник відповідає: - Ну, теж непогано, будеш зав.складом. Заходить третій лейтенант і докладає: - Товариш полковник, горілка в багажнику, дівки в машині, які будуть подальші вказівки? Полковник підходить до столу, бере трубку телефону, набирає номер і говорить: - Алло, дорога, я сьогодні трохи затримаюся, поїду показувати частину своєму заступникові!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:30 | Повідомлення # 304 |
Генерал-лейтенант
| У відповідь на запровадження компанією МТС послуги "Передзвоніть мені" компанія life:) вводить послугу "Сам передзвони".
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:30 | Повідомлення # 305 |
Генерал-лейтенант
| Дзвінок в чергову частину: - Здоров, ви вчора присилали наряд за адресою Шевченка 3, квартира 47? - Так, мали місце порушення суспільного спокою, гучна музика... - Слухайте, передайте їм, будь ласка, хай ще раз заїдуть - забули вони тут кашкет, пістолет, та і фотки подивляться - прикольні вийшли!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:31 | Повідомлення # 306 |
Генерал-лейтенант
| Прийшов кум до куми. Кума його пригостила гарно. Кум наївся, напився, потягнувся і каже: - Кумонько, ти така славна, такий стан, така талія... Покажи мені стриптиз. Кума (в шоці): - Ти що?! Як це я, порядна жінка та й стриптиз показуватиму?! Кум: - А якщо я тобі двісті баксів дам? Кума подумала, та й: - Добре, ти ж все одно чоловіку не скажеш... Кум (задоволено): - О, класно, кумо! А давай теє... ну, ти зрозуміла...))) Кума: -Що ти, куме?! Як можна?! В мене ж чоловік і теде... Кум: - Даю триста баксів... Кума (подумавши добре): - Добре, давай. Кум зробив своє діло, поставив гроші на стіл і пішов. Буквально за кілька хвилин приходить чоловік і одразу з порога (бачучи гроші на столі) до жінки: - А що, кум приходив? Жінка оторопіло мовчить. А чоловік далі: - От молодець кум! Лише вчора позичив гроші, а вже нині віддав...)))
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:32 | Повідомлення # 307 |
Генерал-лейтенант
| У медінституті: - Перш, ніж почати лекцію, - говорить професор, - я розповім вам історію з власного життя. Колись я був молодою людиною, і мені подобалася дівчина. Подобалася вона і моєму другу. Врешті-решт вона зробила вибір і віддала перевагу моєму другу, а я залишився з носом. А мій друг - без носа. Тепер тема сьогоднішньої лекції: "Сифіліс і його наслідки".
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:34 | Повідомлення # 308 |
Генерал-лейтенант
| - Ти французькі любовні романи читаєш? - Ні. Я німецькі дивлюся.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:35 | Повідомлення # 309 |
Генерал-лейтенант
| Стіл, яскраве світло, двоє в білих халатах, один активно орудує скальпелем. Асистент здивовино: - Профессоре, а Ви впевнені , що при даній операції потрібне видалення жовчного і нирок? Профессор перелякано: -як операція?! Я думав, що це розтин.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:36 | Повідомлення # 310 |
Генерал-лейтенант
| Вона була жінкою для аматора- пишна талія, довгі груди, пухнасті ноги, тонке волосся, білі очі і карі зуби. -Через що ти мене полюбив? -Через очі! -Тобі відразу сподобались мої очі? -Ні, у мене поганий зір.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:37 | Повідомлення # 311 |
Генерал-лейтенант
| В автобусі час "пік". - Мужчино, ви п"яні... ви жахливо п"яні... просто гидотно п"яні!... - Дівчино, а у вас криві ноги, жахливо криві ноги, просто гидотно криві ноги!.. А завтра я тверезий буду...)))
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:38 | Повідомлення # 312 |
Генерал-лейтенант
| Молода гарна дівчина без макіяжу та біжутерії приходить до церкви. Опустивши голову, запитує у священника: "Отче, а як ви розумієте концепцію протоієрея Феофана про соціально-патріархальне єднання душі з Господом Богом на підставі релігійних переконань?" Отець: "Заміж, дурепо! ТЕРМІНОВО ЗАМІЖ!!!"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:40 | Повідомлення # 313 |
Генерал-лейтенант
| -Кохана чому ти ніколи некажеш коли в тебе оргазм? - Я ж не вина, шо ти в цей момент постійно на роботі..
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:42 | Повідомлення # 314 |
Генерал-лейтенант
| Після екскурсії на свиноферму два міських хлопчиків повертаються додому у захопленні від побаченого. Старший каже мамі: - Мамо! Ми на фермі бачили таку свиню, яка набагато товстіша за тебе! Мама в істериці, гірко розплакалася. Молодший намагається її заспокоїти, гладить по руці і каже: - Заспокойся, мамусю, не слухай його. Товстіше за тебе немає жодної свині на цілім світі!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 21:43 | Повідомлення # 315 |
Генерал-лейтенант
| Дівчина познайомилася з хлопцем, стоять, розмовлять біля її під'їзду. Вона багатозначно каже: "Я очікую на дуже важливий дзвінок, зараз піднімуся додому і через 5 хвилин вийду". Виходить дуже поважна, з серйозним поглядом. Тут лунає крик з вікна її квартири: "А змивати гімно за собою хто буде?!"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|