Пісні
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:07 | Повідомлення # 16 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Нестримна течіяСлова: Богдан Стельмах Музика: Володимир Івасюк Проект "Наш Івасюк" Аm G В мріях ти була завжди моя, F Em В мріях я завжди був твій, Dm A Та часу течія, нестримна течія, F E Змела сліди тих мрій в душі моїй... Приспів: Am F G E Зникло наше "Бути, чи не бути", Am F G E Ген, за гори журавлями одпливло... Dm Am Em І тепер не знаю як забу-ти Dm E Am Те, чого ніколи не було. Щирий сміх торкався вуст твоїх, Щирий сміх, як перший сніг, Та днів нестримний біг, та днів нестримний біг, Змести повік не зміг той перший сніг... Приспів. В мріях ти була завжди моя, В мріях я повік був твій, Та часу течія, нестримна течія, Лишила давній біль в душі моїй... Приспів.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:07 | Повідомлення # 17 |
Генерал-лейтенант
| Пісня буде поміж насСлова: Володимир Івасюк Музика: Володимир Івасюк програш: 1) D A Hm A E 2) C G Am C D Em 3) C D Em Em G Пролягла дорога від твоїх воріт D Em C D До моїх воріт, як струна. Em G То чому ж згубився твій самотній слід - D Em Знаєш ти одна, ти одна... C G Am Em Зимна осінь ще той слід листям не накрила, A C D Em Бо до тебе навесні я повернусь, мила. C G Am Em Твої руки я візьму знову в свої руки, A C D Em С D Й не розквітне поміж нас жовтий квіт розлуки. G D Не ховай очей блакитний промінь, C G Заспівай мені в останній раз. Am H7 Em Пісню ту візьму собі на спомин, Am H7 Em Пісня буде поміж нас. C D G D Бо твій голос, бо твій голос - щедра повінь, C D G Я мов колос, зелен колос, нею повен. Am H7 Em Жовтий лист спаде і виросте зелений, Am H7 Em А ти в пісні будеш завжди біля мене. Як зійдуть сніги із гір потоками, Ой глибокими, навесні. Забринить дорога та неспокоєм Вдалині мені, вдалині... Зимна осінь ще той слід листям не накрила, Бо до тебе навесні я повернусь, мила. Твої руки я візьму знову в свої руки, Й не розквітне поміж нас жовтий квіт розлуки. Не ховай очей блакитний промінь, Заспівай мені в останній раз. Пісню ту візьму собі на спомин, Пісня буде поміж нас. Бо твій голос, бо твій голос - щедра повінь, Я мов колос, зелен колос, нею повен. Жовтий лист спаде і виросте зелений, А ти в пісні будеш завжди біля мене. Програш з початку (або без нього)
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:08 | Повідомлення # 18 |
Генерал-лейтенант
| Червона рута *Слова: Володимир Івасюк Музика: Володимир Івасюк символ української естрадної пісні Вступ: Em G Am H7 C H7 Em H7 Em Ти признайся мені, H7 Звiдки в тебе ті чари, Am H7 Я без тебе вcі дні Em D7 У полоні печалі. G Може, десь у лісах D Ти чар-зiлля шукала, Am H7 Сонце-руту знайшла Em E7 I мене зчарувала? Приспів: Am D Червону руту G C Не шукай вечорами, - Am H7 Ти у мене єдина, Em D G E7 Тільки ти, повір. Am D Бо твоя врода - G C То є чистая вода, F H7 То є бистрая вода Em З синіх гір. Бачу я тебе в снах, У дібровах зелених По забутих стежках Ти приходиш до мене. I не треба нести Мені квітку надії, Бо давно уже ти Увiйшла в мої мрії. Приспів.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:09 | Повідомлення # 19 |
Генерал-лейтенант
| Їхали козаки Українська народна пісня Їхали козаки із дону додому Підманули Галю, забрали з собою. Приспів: Ой, ти Галю, Галю молодая Підманули Галю, забрали з собою. Поїхали з нами, з нами козаками Ліпше тобі буде, ніж в рідної мами. Приспів. Везли, везли Галю, темними лісами Прив'язали Галю до сосни косами. Приспів. Розбрелись по лісу, назбирали хмизу Підпалили сосну від гори до низу. Приспів. Горить, горить сосна, горить та палає Кричить Галя криком, кричить промовляє. Приспів. Хто у лісі буде, той мене почує Той, хто дочок має, хай їх научає. Приспів.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:13 | Повідомлення # 20 |
Генерал-лейтенант
| Копав-копав Криниченьку Українська народна пісня Копав-копав криниченьку Неділеньку – дві... Любив козак дівчиноньку Людям – не собі. Приспів: Ой жаль-жаль Серцю буде – Візьмуть її люди! Візьмуть її люди – Моя не буде! Ой жаль-жаль! А вже з тої криниченьки Орли воду п'ють... А вже тую дівчиноньку До шлюбу ведуть. Приспів. Один веде за рученьку, Другий – за рукав, Третій стоїть, гірко плаче: Любив та й не взяв! Приспів.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:15 | Повідомлення # 21 |
Генерал-лейтенант
| ШахтарочкаСлова: С. Воскрекасенко Музика: Григорій Верьовка Я шахтарочка сама, Звуть мене Маруся. В мене чорних брів нема, Та я не журюся. Шахтарочка, молодесенька, В мене чорних брів нема, Та я не журюся. Не вродлива я – дарма, Та до праці звична. І дружу я з усіма, Бо я симпатична. Шахтарочка, молодесенька, І дружу я з усіма, Бо я симпатична. Машиністом я роблю На електровозі І лінивих не люблю В себе на дорозі. Шахтарочка, молодесенька, І лінивих не люблю В себе на дорозі. Хтось мене бува лайне, Скаже: "Ти сварлива". Але люблять всі мене, Бо я справедлива. Шахтарочка, молодесенька, Але люблять всі мене, Бо я справедлива. Вдача вже така моя: Друзям, мамі, татку І начальству в вічі я Ріжу правду-матку. Шахтарочка, молодесенька, І начальству в вічі я Ріжу правду-матку. Критикуй мене й саму, Критика – не сварка. Я свою вину прийму. Адже я – шахтарка! Шахтарочка, молодесенька, Я свою вину прийму. Адже я – шахтарка! А коли вини нема, То скажу: - Доволі, Бачу правду я сама, Бо я – в комсомолі! Шахтарочка, молодесенька, Бачу правду я сама, Бо я – в комсомолі! Не вродлива я – дарма, Але симпатична. Знаю добре це сама, Бо самокритична! Шахтарочка, молодесенька, Знаю добре це сама, Бо самокритична!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:22 | Повідомлення # 22 |
Генерал-лейтенант
| Опля-картопля *Слова: Ot Vinta Музика: Ot Vinta C F Що зробити на планеті, щоб все людство накормить? G Доручіть мені цю справу бо я знаю, що зробить! Відшукаю супер профі, найкрутіших на Землі. Є ж чудові агрономи у сусідньому селі. Ми зколотимо бригаду і у космос поглетим, Де відсутняя проблема бур'яну і шкідників. Буде все рости, буяти і капуста, і щавель, Тільки дайте трошки грошей і космічний корабель! Приспів: C F Опля-картопля-бараболя! G Ми посієм кукурудзу і квасолю, Опля-картопля-буряки! А на сонці на пательні будем смажити шкварки. Хто готовий для польоту, галактичних перемог. Раз-два! Не біда – полетим у чотирьох. Тато, мама не сумуйте, я вже скоро повернусь. Сім, шість, п'ять, чотири, три, два, один – ПУСК! Приспів. (2) Прищавай матінко-Земле! Годувальниця, ти, наша! Тепер нас будуть годувати інші планети сонячної системи! А на сонці на пательні будем смажити шкварки! Приспів. (3)
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:22 | Повідомлення # 23 |
Генерал-лейтенант
| Дарма я наївся цибуліСлова: Ot Vinta Музика: Ot Vinta Як буяє усе, як у серці пече Ще не було такої весни. Гострий погляд твоїх незрівняних очей, Наче цвяхом прибив до стіни. Ти сама підійшла, дивина серед див, Досить близько, щоб я зрозумів: Ref. Дарма я наївся цибулі! | (2) Дарма-а-а-а-а! | (2) Я не можу говорити, навіть дихати боюсь. Дарма я наївся цибулі, ху-ху! Був козаком, а тепер боягуз. Дарма я наївся цибулі, ху-ху! І льодяників, жувачок півкіло – недопомогло. Ref. Дарма я наївся цибулі, ху-ху! | (2) Дарма-а-а-а-а! | (2) От, як би то, передбачити оказію таку. Дарма я наївся цибулі, ху-ху! Голодоморив би цілу добу. Дарма я наївся цибулі, ху-ху! Де ж ти раніше була-а, вчора я їв мармелад. Ref. Дарма я наївся цибулі, ху-ху! | (2) Дарма-а-а-а-а! | (2) Де ж ти раніше була-а, вчора я їв мармелад. Ref. Дарма я наївся цибулі, ху-ху! | (2) Дарма-а-а-а-а! | (2) Як буяло усе так і дсі буя, А мені б хоч на крок до мети. О, як всміхнулася доля моя: Перше слово промовила ти. І відчув я себе не єдиним биком, Бо від тебе смердить ЧАСНИКОМ! Ref. (2р) Дарма я наївся цибулі, ху-ху! | (2) Дарма-а-а-а-а! | (2) Дарма я наївся цибулі, ху-ху!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:24 | Повідомлення # 24 |
Генерал-лейтенант
| Біля ДубуСлова: Ot Vinta Музика: Ot Vinta 1 A Біля дубу, що надибала сама E Я чекаю на тебе - тебе нема. A D Бачиш ти яка, бачиш яка ти! E D Чи то чекати на тебе? E Чи то піти? Припів: A А я чекаю мою любу біля дубу! E А я чекаю мою любу біля дубу! D А я чекаю мою любу! E A Я чекаю мою любу біля дубу! 2 Ти божилась, обіцяла та клялась, Що прийдеш без усіляких викрутасів. Бачиш ти яка, бачиш яка ти! Чи то чекати на тебе? Чи то піти? 3 Я ду-ду-ду-ду-дубію дві доби! Вже на горі не один, а два дуби! Бачиш ти яка, бачиш яка ти! Чи то чекати на тебе? Чи то піти? 4 А той дуб, що біля мене розказав, Що був парубком і теж тебе чекав. Бачиш ти яка, бачиш яка ти! Чи то чекати на тебе? Чи то піти?
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:28 | Повідомлення # 25 |
Генерал-лейтенант
| Лента за лентою (Вже вечір вечоріє)Слова: невідомий Музика: невідомий Обробка слів, переклад: Тарас Чубай і Скрябін Проект "Наші Партизани" Вступ: C F G C x2 C G Вже вечір вечоріє, повстанське серце б'є, G C А лента набої поспішно подає. Приспів (x2): C F Ах, лента за лентою - набої подавай, G C Вкраїнський повстанче, в бою не відступай! А ворог атакує і преться щосил, Юнак-кулеметник їх вправно косив. Приспів. Як сонце сходило, втомлений юнак, Упав він ранений, упав він навзнак. Приспів. До нього санітарка поспішно іде, В обличчя вдивляєсь, його пізнає. Приспів. Він в неї вдивляєсь, пече в грудях рана, Біля кулемета дівчина молода. Приспів. А ворог атакує, в останній момент - Наново заграв вже затихлий кулемет. Приспів. -------------------------------------- Акорди (варіант 2) для нижчого голосу: Вступ: G C D G x2 G D Вже вечір вечоріє, повстанське серце б'є, D G А лента набої поспішно подає. Приспів (x2): G C Ах, лента за лентою - набої подавай, D G Вкраїнський повстанче, в бою не відступай!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:30 | Повідомлення # 26 |
Генерал-лейтенант
| Гей-гу, гей-га - таке то в нас життяСлова: Тарас Чача-Крушельницький Музика: Тарас Чача-Крушельницький Обробка слів, переклад: Тарас Чубай, Скрябін Проект "Наші Партизани" Варіант 1: Dm Gm A7 Dm Гей-гу, гей-га - таке то в нас життя: Gm Dm A7 Наплечники готові - прощай, моє дівча. A7 Dm A7 Dm Сьогодні помандруєм - не знаємо самі C F C F Де завтра заночуєм: чорти ми лісові! A7 Dm Гей-гу, гей-га - чорти ми лісові! Dm Гей-гу, гей-га. Gm Dm A7 А як прийдеться стати зі зброєю в руках, Gm Dm A7 ... Бандера поведе нас - замає гордо стяг: І сипнемо сто-тисяч у зуби сатані, А решта люциперу - чорти ми лісові! Гей-гу, гей-га - чорти ми лісові! Гей-гу, гей-га! Як впадеш, стрільче, в пастку чи зловишся на дріт, На всі питання ката давай один одвіт: Що до ОУН належав - а вождем був Євген - Щоб слава залунала далеко ген-ген-ген... Гей-гу, гей-га - далеко ген-ген-ген... Гей-гу, гей-га. Прапор червоно-чорний це наше знамено: Червоне – це кохання, а чорне – пекла дно. Усі дівчата знають пекельні барви ці - Забути їх не можуть, чорти ми лісові! Гей-гу, гей-га - чорти ми лісові! Гей-гу, гей-га! ----------------------------------------------- Варіант 2: Гей-гу, гей-га, таке-то в нас життя. Наплечники готові, прощай, моє дівча! Сьогодні помандруєм. Не знаємо й самі, Де завтра заночуєм, чорти ми лісові! Гей-гу, гей-га, чорти ми лісові! Прапор червоно-чорний – це наше все добро, Червоне – це кохання, а чорне – пекла дно. Усі дівчата знають пекельні барви ці, Забути їх не можуть. Чорти ми лісові! Гей-гу, гей-га! Чорти ми лісові! А як прийдеться стати зі зброєю в руках, Маршалок поведе нас, замає гордо стяг! І сипнемо сто тисяч у груди сатані, Люциперові решту! Чорти ми лісові! Гей-гу, гей-га! Чорти ми лісові! Як впадеш в вовчу пастку, чи зловишся на дріт, На всі питання ката давай один одвіт: "Ми до ОУН належим, а батько наш Євген, І слава України полине ген-ген-ген! Гей-гу, гей-га, полине ген-ген-ген!"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:30 | Повідомлення # 27 |
Генерал-лейтенант
| Буде нам з тобою що згадати *Слова: невідомий Музика: невідомий Обробка слів, переклад: Тарас Чубай, Скрябін Проект "Наші Партизани" Dm A7 Dm C F Буде нам з тобою що згада- ти F C F Після довгих збавлених ночей. D7 Gm Вивчив я далекий звук гарматний | C A7 Dm |(2) І тривожний блиск твоїх очей. | Твої очі – квіти темно-сині На узбіччі радісних доріг. Чи зустрінемось з тобою знову | На своїх дорогах бойових? |(2) Будуть стрільна розриватись глухо І дрижати в вибухах земля. Вийдеш ти в ту сторону - послухай | Де в багряних полум'ях поля. |(2) І почуєш грізну борню волі, І вкриється кров'ю битий шлях. Будуть хлопці йти суворочолі | В сіруватих, наче ніч, рядах. |(2) І пройдуть вони безмежним краєм Крізь руїни сіл, дерев і трав. І напевно ти тоді згадаєш, | Хто любов і мужність поєднав. |(2)
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:31 | Повідомлення # 28 |
Генерал-лейтенант
| Не плачте не журітьсяСлова: невідомий Музика: невідомий Обробка слів, переклад: Тарас Чубай, Скрябін Проект "Наші партизани" Вступ: C A#* (4) C A#* C G C Не плачте не журіться ви хлопці юнаки C A#* C G C бо незабаром прийде ще бранка на дівки, - F C розберем всіх до нага, як Еви у раю | G C G C | (2) і так їх попровадим перед комісію. | Програш: F C (2) C A#* (2) Котра дівчина гарна і легка мов той птах, то та буде служити напевно в літаках, якщо хто буде важить сто кіля із дівчат, * | (2) то та піде служити до танків і гармат. | Котра дівчина гарна, а не впорядку все, то та дістане книжку, а в ній велике "Ц". розберем всіх до нага, як Еви у раю | (3) і так їх попровадим перед комісію. | * В джерелі: Котра дівчина важить сто кіля із дівчат. Акорд A#* [x 1 0 3 3 x] - можна не брати.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:32 | Повідомлення # 29 |
Генерал-лейтенант
| овіяв вітер степовий Обробка слів, переклад: Тарас Чубай, Скрябін Проект "Наші Партизани" Вступ: C | Am F G | (2) C G Повіяв вітер степовий, C Трава ся похилила. F G | Впав в бою стрілець січовий, | A* F G C | (2) Дівчина затужила. | А був то хлопець молодий, Його б лишень кохати. Він впав, як той сухий листок, | Повік буде лежати. |(2) Програш (на тему вступу). Летить ворон з чужих сторон Та й жалібненько кряче: "Вставай, козаче молодий, | Твоя дівчина плаче!" |(2) Заплаче мати не одна, Заплаче й чорнобрива. Бо не одного козака, | Сира земля накрила. |(2) Програш (на тему вступу). Повіяв вітер степовий, Трава ся похилила. Впав в бою стрілець січовий, | Дівчина затужила. | (2) * A* [0 0 2 2 x 0]
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 09:34 | Повідомлення # 30 |
Генерал-лейтенант
| и йдем вперед *Слова: Лев Лепкий Музика: Лев Лепкий Обробка слів, переклад: Тарас Чубай і Скрябін Проект "Наші Партизани" C Am F G Ми йдем вперід. Над нами вітер віє, C Am F G І рідні нам вклоняються жита. C A7 Dm Від радости аж серце млі-і-є. G C За волю смерть нам не страшна! Ми йдем вперед. Над нами сонце сяє. Гармати б'ють, здригається земля. І гордість грудь аж розпирає. За волю смерть нам не страшна! Ми йдем вперед. Здалека чути гуки. Гармати б'ють, і крові всюди вщерть. Не буде більш терпінь, ні муки! Вперед! - Там воля або смерть! Дзвенять шаблі, як ясне сонце, сяють, Гримлять пісні, аж земленька свята Дрожить під нами дорогая. За волю смерть нам не страшна! Ми йдем вперед. Над нами вітер віє, І рідні нам вклоняються жита. Від радости аж серце мліє. За волю смерть нам не страшна!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|