Жарти
|
|
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:42 | Повідомлення # 286 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Прокидається доярка в стайні, над нею стоїть корова (доярка перед цим собі добре "врізала"), протираючи очі каже: -Йой, бахури та не всі одразу... *** Спілкуються три жінки. Перша: - Вчора помацала у свого чоловіка яйця - виявляється вони теплі! На наступний день, друга: - Я у свого помацала, - теж теплі! На третій день дивляться - у третьої все лице побите. Вони до неї: - Шо сталося? Вона: - Та, помацала в свого чоловіка яїчка і сказала, що у всіх чоловіків чомусь яйця теплі, а у нього холодні... Більш нічого не встигла сказати. *** Підходить кавказець до каси: - Хочу мінет, білять! Касирша в шоці: - Шо-о-о?! - Ой. Хочу білет мінять. *** Викладач закінчуючи лекцію запитує: - У кого є запитання? З гальорки: - У Вас там стакан звільнився?
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 10:43 | Повідомлення # 287 |
Генерал-лейтенант
| Студентка поступила в інститут, набрала потрібну кількість балів, пройшла конкурс і пише мамі телеграму: "Мама! Є бали, мабуть приймуть" Мама відповідає: "Донечко, нехай єбу**ь, аби вчилась"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 10:44 | Повідомлення # 288 |
Генерал-лейтенант
| Візьми кредит - відчуй, що таке місячні.)
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 10:45 | Повідомлення # 289 |
Генерал-лейтенант
| В лікарню привезли блондинку у якої палець весь в крові. Її питають що сталося - Я хотіла покінчити життя самогубством! Спершу хотіла стріляти в груди, але потім думаю, у мене ж такі груди гарні...шкода. Потім засунула в рот - а там такі зубкі біленькі...Ну підставила дуло до вуха - думаю, шум буде, а хочеться в тишині померти..вот я і заткнула друге вухо пальцем.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:03 | Повідомлення # 290 |
Генерал-лейтенант
| - Дохторе, я ніяк не можу посрати! - А скільки вам років? - Вісімдесят один. - А вам не здається, що ви вже досить насрали в своєму житті?! *** Стародавні племена киргизів не знали про існування євреїв, а тому всі біди випадаючі на їхню долю пояснювали діями темних сил... *** Самурай без катани подібний на самурая з катаною, тільки без катани. *** - Чим займаєшся? - Та практично нічим. Сижу собі тут тихенько, Рамштайн слухаю. *** Цікава фізика. Опір провідника, як правило, меньше опору провідниці.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:04 | Повідомлення # 291 |
Генерал-лейтенант
| Оголошено чемпіонат серед керівників держав світу з бігу на 100 метрів. Проте записалися до участі лише Рональд Рейган і Леонід Ілліч Брежнєв. Переміг у забігу Рейган. Наступного дня в американських газетах з’являється інформація: «Відбувся чемпіонат світу з бігу на 100 метрів серед керівників держав. Блискучу перемогу здобув наш президент. Радянський Союз, представлений генеральним секретарем Брежнєвим, у черговий раз продемонстрував свою неспроможність, посівши в забігу останнє місце». Радянські ж газети розповіли про подію так: «На чемпіонаті світу серед керівників держав у складній напруженій боротьбі керманич нової історичної спільності — радянського народу, тричі Герой Радянського Союзу Леонід Ілліч Брежнєв посів почесне друге місце. Президент США, демонструючи загальний занепад американського імперіалізму, виявився передостаннім».
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:04 | Повідомлення # 292 |
Генерал-лейтенант
| А ви знаєте, чому блондинки їдять йогурт в супермаркеті? Бо на упаковці написано ,,Відкрити тут,, Знаєте шо означає в молдавії дорожній знак на якому зображені два яйця? - Дорога роздвояється
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:05 | Повідомлення # 293 |
Генерал-лейтенант
| Маленький тест на вихованість: вставте пропущені букви у слові *У*НЯ Якщо вийшло слово кухня, то ви вихована людина Якщо вийшло щось інше - є привід задуматись
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:06 | Повідомлення # 294 |
Генерал-лейтенант
| ДАІшник зупиняє "бентли" за перевищення швидкості: - Лейтенант Сидорчук, ваші документи! Опускається шкло, з'являється рука зі 100$ банкнотою. - Можете їхати, тільки дивіться обачливіше! З вікна знов протягуєть рука з соткою $ - Та дивіться, там через кілометр ще наші стоять! З віконечка знову рука з 100$. - Та, я тут стою з вівторка по четвер, з 8 до 15. Номер я запам'ятав, можете їздити спокійно. З вікна чергова 100$. - Здоров'я Вам, жінці, діткам. Успіху в бізнесі! З віконечка - рука з 100$. Інспектор, прокашлявшись: - Пісня...!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:07 | Повідомлення # 295 |
Генерал-лейтенант
| Бабуся з дідусем дуже любили гратися в хованки. Вранці бабуся ховала самогон, і якщо дід його знаходив – то увечері ховалася вже бабуся. *** З життєвої мудрості : – Дівчата, якщо чоловік ради вас готовий на божевільний вчинок, не поспішаєте робити свій вибір – можливо, він просто ідіот. *** Потенційний зять – тестеві: – Скажіть, чому Ви не дозволяте мені одружуватися на вашій дочці? Адже я не п'ю, не палю, не матюкаюся, не граю в азартні ігри... Так чому? – А я не хочу, щоб мені кожного разу ставили Вас у приклад
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:09 | Повідомлення # 296 |
Генерал-лейтенант
| Жінка як банка пива...файно пахне, файно виглядає...і всьо равно однієї замало. У мужиків свій айкю прийнято вимірювати в сантиметрах. -Джульєта, шо нам робити? Родаки забороняють нам бути разом. Давай разом випємо йаду? -Який йад? Убєм себе ап стєну, сцуко... Сіськи 5 розміру, віддам в хороші руки По іронії долі острів Лесбос знаходиться в еГейському морі. Вчора на концерті Петросяна хлопчик з паралізованими ногами встав і пішов геть.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:11 | Повідомлення # 297 |
Генерал-лейтенант
| Опитування на вулиці: скільки грошей ви витричаєте на курвів? -100 баксів в місяць. -200 баксів на місяць. -Всю зарплату! -??? -Дочка, жінка і тьоща!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:12 | Повідомлення # 298 |
Генерал-лейтенант
| Кругообіг життя: Директор компанії викликає секретарку і каже їй: "Давай поїдемо на тиждень за кордон. Збери речі." Секретарка приходить додому і повідомляє чоловікові:"Любий, я їду з шефом у відрядження на тиждень, подбай про себе сам." Її чоловік телефонує своїй коханці:"Моя дружина їде на тиждень із дому, давай проведемо цей час разом". Коханка телефонує своєму учневі, якому дає приватні уроки математики:"Я буду зайнята, цього тижня уроки скасовуються". Задоволений хлопчик телефонує своєму дідові:"Дідусю, в мене весь тиждень занять не буде. Давай проведемо цей час разом." Дідусь(директор компанії) знову телефонує своїй секретарці: "Цього тижня онук просить провести час із ним. Поїздка скасовується." Секретарка телефонує своєму чоловікові:"Шеф цього тижня зайнятий іншими справами, відрядження відкладається". Чоловік телефонує коханці:"Не вийде цього тижня зустрітись, дружина скасувала поїздку." Коханка телефонує учневі:"Заняття цього тижня будуть як завжди". Учень телефонує дідові:"Діду, вчителька каже, що уроки не скасовуються. Я не зможу скласти тобі компанію." Дід-диретор телефонує секретарці:"Ми цього тижня таки їдемо за кордон. Збирай речі."...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:14 | Повідомлення # 299 |
Генерал-лейтенант
| Заходить покупець в магазин і запитуєв продавщиці: - У вас труси є? - Ні немає. - А в продажі?
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:16 | Повідомлення # 300 |
Генерал-лейтенант
| - Чого в тебе гіпси на обох мізинцях? - Та зламав. - Але чому на обох? - Та в вухах колупався і чхнув...
Життя - це лише мить...
|
|
| |