Жарти
| |
abc | Дата: Неділя, 26.10.2008, 00:09 | Повідомлення # 271 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Самий тупий спосіб потрапити в пекло- спіткнутися при вході в рай і сказати : "Бл@ть!!!" Їжак стоїть в черзі в аптеці, афігенно серйозний. Позаду два зайця. -50 презервативів, - каже їжак. Зайці починають ржати. Їжак уважно дивиться на них і каже: -Пятдесят два презерватива! Якшо вам перебігла дорогу чорна кішка, а за нею чорна мишка, а за нею чорна Жучка, а за нею чорна внучка, то дід викопав не ріпку, а високовольтний кабель!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Неділя, 26.10.2008, 00:11 | Повідомлення # 272 |
Генерал-лейтенант
| Українська хата позаминулого століття, біленька, під соломою і т. д. і т. п. В хаті на лавці сидять троє дівчат (на виданні), навпроти них батько, який читає нотації: Батько: Та скільки можна, дівчата, га? Вже 5-ті свати від вас тікають, коли ж я вас заміж по віддаю. Оце дивіться, зараз прийдуть ще одні свати, свататимуть всіх трьох, щоб я від вас жодного слова не почув! Прийшли свати, сіли за стіл: п'ють, закушують, все наче йде добре та... Тут по пічі миша біжить. 1-а дочка: Миса, миса!!!! 2-а: Тигивиком її, тигивиком!!! А 3-я глянула на батька, та: А я мовту!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Неділя, 26.10.2008, 00:11 | Повідомлення # 273 |
Генерал-лейтенант
| Приходить негритянка до гінеколога, сідає в крісло, гінеколог довгим задуманим поглядом туда дивитися...потім каже: -Всьо! Рішив! Беру чорний Porsche Cayenn з червоним шкіряним салоном!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Неділя, 26.10.2008, 00:12 | Повідомлення # 274 |
Генерал-лейтенант
| Два студента, які живуть в одній кімнаті: І - знаєш чим відрізняється туалетний папір від шторів. ІІ - Ні. І - ТАК ЦЕ ТИ, ВБЮ СКОТИНУ!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:09 | Повідомлення # 275 |
Генерал-лейтенант
| Цілий день не спиш, всю ніч не їш - звичайно, що змучений ... *** - З середини акваріуму подряпини ... - ??? - ВОНИ НАМАГАЛИСЬ ВТЕКТИ! *** Російський народний засіб. Не зовсім дієвий, але краще ніж нічого. Повторити три рази, обертаючись по годинниковій стрілці навколо своєї осі: "Робота робота, зійди на Федота, з Федота на Якова з Якова на всякого" *** Якщо знаєте з якого боку у вас печінка, можливо це вже алкоголізм. *** Лікар до пацієнта: - Коли "ходите по маленькому", горить? Той: - Ну-у, я не підпалював... *** З останніх даних стало відомо, що мати Христини Агілери - Алла Борисівна Агілера ...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:13 | Повідомлення # 276 |
Генерал-лейтенант
| За статистикою, кожна друга гумова жінка - надута перегаром ... *** - Вовчику Братику, а чому у тебе такі ВЕЛИКІ? - А це щоб КРАЩЕ, Червона Шапочко! <Matrim> привезли комп на "розібраться". Жалоби - сторонні звуки при роботе. Розібрав.... <Matrim> Такого переляканного хом'яка я бачив перший раз у житті О_о"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:17 | Повідомлення # 277 |
Генерал-лейтенант
| Львів.Монумент Слави.9 травня, наш час. Біля Монументу стоїть ветеран-червоноармієць, весь в ординах. До нього проходить скінхед з пляшкою 'Львівсього' пива в руках і каже: -Бачиш, діду. Якби не ти в 45-му ми б зараз Carlsberg пили прграміст в бібліотеці: -А де бібліотекар? -Бібліотекар в архіві. -Розархівуйте, будь ласка! Поїхали Львів'яни в Америку на заробітки. Потрапили на ранчо до фермера. Той їм дав завдання пофарбувати, виділив кілька бідонів фарби. Працюють, працюють, а на обід фермер ніц не дав- ні випити, ні поїсти. Продали вони бідон фарби, купили поїсти і випити. Фарби, звичайно, не вистачило. Скоро має приїхати фермер, а паркан недофарбований. Тут найкмітливіший бере трохи фарби і вимащує коневі морду. Приїжхжає фермер, і питає, чому паркан недомальваний. Йому відповідають, що кінь випив бідон фарби. Фермер дістає револьвер і стріляє в коня. -ЗА ЩО??? -Ееее, хлопці, ви б знали шо то за кінь!!! Мунулого року, як тут були хлопці з Закарпаття, то він тону цементу з'їв!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:20 | Повідомлення # 278 |
Генерал-лейтенант
| -Як думаєш, собаки тупіші чи коти? -Та ясно шо собаки -А чого? -А ти коли небуть бачив щоб 20 котів по тундрі чукчу возили? Дівчина з далекого хутора влаштувалась працювати служанкою до багатих.от вона прибирає в будинку і знаходить використаний презерватив,бере його в руку і довго на нього дивиться.підходить господиня і питається : Г.- "ти шо.не знаєш,що це таке" С.- "ні" Г- "а ти шо в своєму селі сексом не займалась?" С.- "та займалась,але вперше бачу що б так трахались,аж шкіра облазила"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:36 | Повідомлення # 279 |
Генерал-лейтенант
| В концлагере: - Сегодня русский праздник пасха. И каждый получит по яйцу. Вот этой палкой.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:36 | Повідомлення # 280 |
Генерал-лейтенант
| Настоятелька монастиря: "Вчора в нашому монастирі сталося страшне - в нього проник чоловік!" Всі монашки: "У - у - у!", а одна: "Хі - хі!". Настоятелька: "Він коїв тут страшні речі - ми знайшли призерватив!" Всі монашки: "У - у - у!", а одна: "Хі - хі!." Настоятелька: "Призерватив дірявий!" Всі монашки: "Хі - хі!", а одна: "У - у - у!"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:37 | Повідомлення # 281 |
Генерал-лейтенант
| Приятель пожалівся: – Сьогодні я вийшов з дому і зустрів сусідку, яка дуже мені подобається, і вона, глянувши на мене, посміхнулася! Так, вона мені посміхнулася! Це був такий заряд позитивної енергії, що я йшов на роботу і світився від щастя! І навіть люди на вулиці, і в транспорті дарували мені усмішки, відчуваючи мій настрій! Я прийшов на роботу, а колєга сказав мені: – Ти чого ходиш як козел? Застебни ширінку!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:38 | Повідомлення # 282 |
Генерал-лейтенант
| Жінка до чоловіка: - Любий, наша машина зламалась - в карбюратор потрапила вода ... - Та що ти розумієш?! Ти ж взагалі не знаєш, що таке карбюратор! Зараз я сам все подивлюсь. Де машина? - В ставку... *** Жінка чекає чоловіка після роботи. Його нема. Добу нема. Дві. Три. На четвертий день приходить в дупель п'яний, весь вимальований помадою, з кишені стирчать жіночі трусики. Жінка: - Ну і що ти мені хочеш сказати, що я після цього пущу тебе до хати?! - Здрисни, я за гітарою! *** Жінка просить чоловіка купити равликів для моднього салатику. Чоловік пішов... зустрів друзів... ну і закрутилось. На третій день пригадав, що пішов за равликами. Побіг, купив, підходить до дверей і думає як відмазатись... коротше повисипав всіх равликів біля дверей на підлогу і подзвонив. Жінка відчиняє. Він:*махаючи руками над равликами - Ну ось ми і прийшли, маму вашу, а ну швидше до дому!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:39 | Повідомлення # 283 |
Генерал-лейтенант
| Йде іспит. Студент виходить відповідати з маленьким папірцем, на якому написана пара коротких речень. Викладач: - А де ж ваша відповідь? - В голові. - А це що? - киває на папірець. - А це не вмістилося.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:39 | Повідомлення # 284 |
Генерал-лейтенант
| - Тьотя Люба! А Ви знаєте, що Ваш син - голубий? - ШО?! ЗА ЯНУКОВИЧА ГОЛОСУВАВ?!! - Та ні! В хорошому смислі...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 08:40 | Повідомлення # 285 |
Генерал-лейтенант
| Лікарня «Швидкої допомоги». Лікар заходить в палату і починає оглядати хворих – у всіх травма голови. Лікар питає першого потерпілого: – Чим це Вас так? – Качалкою… – А Вас? – питає другого. – Теж качалкою… – А Вас? – питає третього. – І мене качалкою… – Це що – епідемія така, чи що? – Ні, лікарю… Ви он того мужика в комі бачите? Ну, так ось – він тікав від своєї дружини і спробував загубитися в натовпі… Професор, втомившись витягати студента на трійку, каже: - Ну гаразд... Скажи, з якого предмета читались лекції? Студент мовчить. - Так.. Скажи хоч, хто читав лекції? Студент мовчить. Навідне запитання : ти чи я? *** На екзамені. Професор : - Ви втрьох, припиніть передавати один одному записки! Студент: - Це не записки, це ми в преферанс граємо. - Ну тоді вибачте.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|