Жарти
|
|
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:24 | Повідомлення # 91 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| "У вашої донечки така ніжна шкіра... але таке тверде м'ясо..."
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:24 | Повідомлення # 92 |
Генерал-лейтенант
| До палати заходить якийсь чоловік та питає: -Хто здавав аналізи 13го числа? -Я здавав, - відповідає один з хворих. -Який ваш зріст? -170 см. Чоловік розвертається та збирається виходити.Хворий услід йому: -Лікарю,а як щодо моїх аналізів? -Взагалі-то я не лікар,я столяр.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:26 | Повідомлення # 93 |
Генерал-лейтенант
| Дворник Никодим вышел на улицу. Сорвавшаяся с крыши сосулька упала вниз и убила его. Патологоанатом в морге задумался над тем, что вписать в графу "причина смерти", но потом улыбнулся и написал: "Весна пришла".
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:26 | Повідомлення # 94 |
Генерал-лейтенант
| Фрідріх Бюхнер (1824–1899) відкрив у людському мозку фосфор і дійшов висновку, що ця речовина є каталізатором мислення. А оскільки в рибі також є багато фосфору, лікарі довгий час рекомендували їсти рибу для поліпшення роботи мозку. Насправді наш організм зовсім не має потреби в рибі як неодмінному джерелі фосфору. Його досить у яйцях, м'ясі, молоці, овочах, а також у Буському і Радехівському районах Львівської області
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:26 | Повідомлення # 95 |
Генерал-лейтенант
|
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:27 | Повідомлення # 96 |
Генерал-лейтенант
| - Доню, злізь з тата, він не для того повішався, щоб ти на ньому каталась.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:28 | Повідомлення # 97 |
Генерал-лейтенант
| - Доню, злізь з тата, він не для того повішався, щоб ти на ньому каталась. ******** загадка:маленьке чорненьке,об скло бється.......... (немовля в мікроволновці *** загадка:що легше повантажити тону немовлят чи тону цегли?... -тону немовлят-вони легше на вила наколюються *** Жила-була дівчинка, і була у неї синенька кофточка. І коли дівчинка одівала кофточку, то та починала її душити. Пішла дівчинка до мами і розказала їй про це. Мама вислухала і купила дівчинці іншу кофточку. І справді: неможна ж одну й ту саму кофточку носити десять років! *** Родили посміятись а він вижив *** - Вань, ты бы мне хоть цветов купил. - Зачем, ты же, вроде, еще живая? *********** -32 зуба. -16 зубів. -3 зуба. -І не важливо, яка зубна паста - головне, в якому районі ти живеш...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:30 | Повідомлення # 98 |
Генерал-лейтенант
| Тpи часа ночи, стук в дверь. Маленькая бабуся пpобиpается к двеpи, смотpит в глазок: два амбала стоят. - Вам кого? - спрашивает бабулька. - Мы из моpга. - А у нас никто не умеp! - А у нас план!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:35 | Повідомлення # 99 |
Генерал-лейтенант
| Жила-была собачка, маленькая такая. У нее не было правой задней ноги. И когда она хотела пописать, она все время падала. Прибегает девочка со школы, радостная такая: - Мама! Мама! Я 5 получила! - Ну и что. Всё равно у тебя рак. 
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:35 | Повідомлення # 100 |
Генерал-лейтенант
| Різдво. Негритянська сім*я сидить за столом. Стук у двері. Маленке негритятко підбігає до двререй і питає: -Хто там? -Відкривай, це Ку-Клукс... тьфу... Санта-Клаус!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:36 | Повідомлення # 101 |
Генерал-лейтенант
| Хтось йде по інституті і бачить групу балдіючих студентів… - Чого балдіїте? - Декан з вікна випав! І отут хтось помічає ридаючого студента… - А ти чого плачеш? - А я не бачив!…
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:38 | Повідомлення # 102 |
Генерал-лейтенант
| Старый медведь учит молодого: - На человека надо нападать так, чтобы он успел тебя увидеть и среагировать. - Зачем? - Они потом вкуснее, в них уже говна нет.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:40 | Повідомлення # 103 |
Генерал-лейтенант
| Літо, спека. Дві бабці сидять на лавочці під тином. - Ой, Маню, шось так тухлятиною заносить. Маню!.. Маню!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:41 | Повідомлення # 104 |
Генерал-лейтенант
| - Навіщо у протигазі шланг? - Щоб при вибуху голова далеко не відлітала.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 12:43 | Повідомлення # 105 |
Генерал-лейтенант
| Дзвінок у двері, відкриває жінка, на порозі мужик з двома маленькими гробиками. Мужик: Ви відправляли дітей в табір відпочинку? Жінка: Істерика. Мужик: Ні, все нормально з вашими дітьми. Просто це вони на уроці праці зробили. Галя поїхала на відпочинок і через якийсь час дзвонить: - Привіт Петю. Як там моя киця? Петро хриплим, з перепою голосом: - Здохла твоя киця! Галя в шоці: - Боже! Який жах! Невже ти не міг сказати це мені якось делікатніше? Наприклад, що вона сидить на криші, а вже потім сказав би, що вона впала і розбилася? - Вибач, кохана... - До речі як там моя мама? - Сидить на криші...
Життя - це лише мить...
|
|
| |