Жарти
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:04 | Повідомлення # 121 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Йде мер міста Коломиї на роботу та бачить біля ратуші великий мітинг, люди кричать, щось вимагають.Він їх запитує: - Що ви хочете, чого тут зібралися ? - Хочемо щоб у Коломиї поставили пам'ятник Бандері !!! - Добре, завтра буде. На слаідуючий день забралося ще більше людей і всі щось кричать та вимагають. - Чого вам ще треба ? - Хочемо щоб Бандера був на коні, як хмельницький !!! -Добре, завтра все виконаєм. На слідуючий день аналогічна ситуація. - Ну чого вам і ще потрібно !? - Хочемо щоб в одній руці у Бандери була булава, а в іншій - голова москаля !!! - Ну булаву зробимо, але ж голова буду псуватись. -НІЧОГО, МИ БУДЕМО КОЖЕН ДЕНЬ МІНЯТИ !!!!!!!!!!!!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:04 | Повідомлення # 122 |
Генерал-лейтенант
| Йде чота упівців по лісі. Чують щось в кущах шарудить. Вони туди, а там хтось сидить. - Ти що тут робиш ? - Я грібочкі собіраю. - А ти що їх тут садив москалю паршивий ?!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:04 | Повідомлення # 123 |
Генерал-лейтенант
| Хлопець і дівчина цілуються в під'їзді. Дівчина каже. -Васю, викрутиш лампочку - в рот візьму. -Ти шо дурна - вона ж гаряча!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:07 | Повідомлення # 124 |
Генерал-лейтенант
| "Як сильно все-таки міняє людей магія" - сказав Гаррі Поттер і почесав хоботом плавник.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:07 | Повідомлення # 125 |
Генерал-лейтенант
|
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:09 | Повідомлення # 126 |
Генерал-лейтенант
| Хто знайшов 2 мільйони доларів в туалеті, прохання повернути Рінату або хоч би проголосувати за законопроект 76/2.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:10 | Повідомлення # 127 |
Генерал-лейтенант
| Здам картку для голосування. Оплата почасова. Продам автомобіль «Ауді». 5 років. Пробіг 10 км. Чисто по квартирі катався. *** Досвідчений депутат з двома термінами навчить жити на одну зарплату. *** Поміняю рожеве серце на білоблакитний шарфик. З доплатою. *** Апгрейд депутатського місця – душ, кондиціонер, тюнинг, CDплеєр
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:13 | Повідомлення # 128 |
Генерал-лейтенант
| Москвич в Києві: - Извинице, как папасць в расийскае пасольство? - Дуже просто: навів ракетницю, націлився і йобнув! Зловив українець золоту рибку каже: - Хочу, щоб мертві москалі пливли в трунах по Дніпру. Рибка: - Та ні не всі москалі такі погані, зустрічаються серед них добрі. Українець: - Ну добре, тоді нехай погані москалі пливуть в поганих трунах, а добрі - в добрих - Куме! А Ви знали що мій сусід вампіром був? - Н ! А як Ви дізналися? - А я йому вчора осинового кілка в серце встромив, так він помер! - Куме, за кого ви будете голосувати? - За Віктора Федоровича Януковича! - Як не хочете казати, то й не кажіть!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:16 | Повідомлення # 129 |
Генерал-лейтенант
| - Лікарю, у мене проблеми з алкоголем! - Що трапилося? - Грошей немає!! =============== Оголошення. Даю приватні уроки з фізики. Досвід роботи з дебілами. =============== (любітєлям кніг посвящаєццо) –Так, уявіть ситуацію, що у вас зламався комп'ютер. Що ви будете робити? –Ні, телевізор теж зламався. Ну, буває таке в житті. Що тоді? –Ну, допустимо, ні дружини, ні подруги у вас немає. І підчепити нікого не виходить. –Ні, і грошей на це немає. Що тоді? –Ні, на пиво й горілку грошей теж немає. І друзі всі зайняті. –Радіо теж зламалося. Що тепер? –О!!! От ви і зрозуміли, яку важливу роль у нашому житті відіграють книжки! =============== Русские офицеры выпили, с тоски решили сыграть в русскую рулетку. Первый передернул - застрелился, второй передернул - труп, третий подносит к виску и последняя мысль при нажатии на курок: "А ведь кажись "макаровым" в рулетку не играют..." =============== - Дівчино, у вас є годинник? - Так, є, зараз десята. - Ви мене не зрозуміли... Знімайте! =============== Мужик устраивается на работу в консерваторию. Его послушали - все хорошо! Владение инструментом превосходное, слух абсолютный, играет эффектно, в общем - мечта любого оркестра. Берут: - Отлично, будем вас оформлять. Как ваша фамилия? - Иванов. - Иванов? Хм... Странно... А имя? - Иван. - Иван?!! Удивительно, непостижимо.... А отчество? - Моисеевич. - Ах, как глубоко бывает зарыт талант! =============== Дочь Владимира Путина собирается поступать в институт. Конкурс огромный, 40 институтов на место. =============== Вчера любовнице в постели начал рассказывать анекдот, а тут муж пришел. - И что?!? - Пришлось рассказывать сначала... =============== Путём простейшей перестановки букв из Снегурочки может получиться как эпическая Огнесручка, так и абсолютно неполиткорректная Негросучка. А пожелание С Новым Годом превращается в брутальное Говно с дымом! =============== Приходит мужик вечером домой, говорит жене: - Слышь, Маш, тут на работе ребята рассказали, что бабы у мужиков в рот берут, - давай попробуем... - Ты че, сдурел, придурок. Сроду никогда такого не делала, и делать не собираюсь. - Ну давай попробуем, говорят, классная штука, тебе понравится. - Отвали... Короче, мужик уламывал ее минут 40, наконец-то уговорил. Жена (спуская ему штаны): - Только ты не кончай, а то у меня от спермы изжога... =============== Студентам из Африки просьба сдать хвосты =============== Грузин выходит с поезда: - Таскач! Таскач! - Я не таскач, я носильщик. - Тогда изнасилуй мне эти два чемодана. =============== Когда я делаю работу долгое время - я медленный! Когда шеф - он щепетильный! Когда я не делаю работу - я ленивый! Когда шеф - он слишком занят! Когда я делаю что-то по собсной инициативе - я выебываюсь! Когда шеф - он инициативный! Когда я хвалю своего шефа - я лижу жопу! Когда шеф хвалит своего шефа - он сотрудничает! Когда я делаю че-нить хорошее - шеф никогда не помнит! Когда я делаю плохое - шеф никогда не забывает! =============== Проснулась жена утром, подошла к зеркалу, смотрела на себя, смотрела... Потом взглянула на спящего мужа и злорадно прошептала: - Так тебе и надо! =============== Удивительно - но бывают такие дни, когда за ночь ты переворачиваешься до 50-ти раз. И все за какие-то 200 долларов. =============== Коли я себе почував погано, мене забирала швидка, а коли добре то - міліція.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:19 | Повідомлення # 130 |
Генерал-лейтенант
| В університеті на юридичному факультеті професор запитує студента: - Якщо ви хочете почастувати когось апельсином, як ви це зробите? - Я скажу "Будь ласка, пригощайтеся!", - відповів студент. - Що за відповідь! - закричав професор. - Думайте як юрист! - Добре, - відповів студент. - Я скажу: " Сьогодні 19 листопада я передаю вам всі приналежні мені права, вимоги, переваги й інші інтереси на власність, іменовану апельсин, спільно з усією його шкіркою, м'якоттю, соком і насіннячком, із правом вичавлювати, розрізати, заморожувати й по іншому вживати, використовуючи для цього будь-якого роду пристосування, які існують у цей час, та і винайдені пізніше, або без використання згаданих пристосувань, а також передавати раніше іменовану власність третім особам зі шкіркою, м'якоттю, соком і насіннячками або без них...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:20 | Повідомлення # 131 |
Генерал-лейтенант
| Урок в школі. Учителька питає учнів, ким їхні дідусі були. -Мій дід був танкістом -Добре, а ще когось дідусь ким був? -А мій дід був електриком -??? -А я його каску знайшов, і на ній дві блискавки були.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 22:21 | Повідомлення # 132 |
Генерал-лейтенант
| Платформа метро... всі нервово чекають електричку. І так, біля стіни, стоїть нівроку вуйко у вишиванці, з вусами, Кобзар читає. Зачитавсь дуже - цікава ж бо книга! Аж от підходить потяг, люди заходять до вагону; вуйко відривається від читання і хутко встигає зайти... Машинст, нажаль не доглядає, і зариває двері, котрі вдало перетискають вуйкові шию, так що у вагоні лише голова його... і потяг рушає потроху. - Б...! Йо... в... р...!! П... н...!!! ДОЇЗДИВСЯ! Але машиніст хоч і не догледів вчасно, та всеж востаннє в дзеркало подивився - халепу помітив, загальмував, двері відчинив - вуйко тоді заходить як належить до вагону: - Даруйте, перехвилювався.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 22:23 | Повідомлення # 133 |
Генерал-лейтенант
| Українець(У) в процесі сніданку (кава, круасани, хліб, масло і джем) бачить росіянина(Р), який жує гумку.Росіянин підходить і сідає біля Українця. Українець ігнорує його, але росіянин першим починає розмову. (Р): "Вот вы, украинцы, едите хлеб полностью?" (У): "Звичайно." (Р): (надуває гумову бульбашку і лопає її) "А мы нет. в России, мы только едим мякоть, корку мы собираем в специальный ящик, перерабатываем, превращаем в круассаны и затем продаем Украине." Росіянин задоволено посміхається, в той час як українець мовчки продовжує сніданок. (Р): "Вы едите джем с хлебом?" (У): "Звичайно." (Р): (пропускаючи гумку між зубами і шкірячись) "А мы нет. В России, мы едим только свежие фрукты, затем собираем кожуру, семечки и качаны в специальный ящик, перерабатываем, превращаем в джем и продаем Украине." Українець після цього питає: "А ви сексом у своїй Росіі займаєтесь ?" (Р) з посмішкою: "Конечно." (У): "А що ви робите з презервативами після використання?" (Р): (чавкаючи жувальною гумкою) "Выбрасываем, конечно." (У): "А ми ні. В Україні, ми збираємо їх в спеціальний ящик, перерблюємо, перетворюємо в жувальні гумки і потім продаємо в Росіі."
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 22:25 | Повідомлення # 134 |
Генерал-лейтенант
| Питаєся вчителька в класі: -- Діти! Наведіть мені приклади до слова "правдоподібно". Маринка тягне руку. -- Но, прошу, Маринко. -- В небі ся зібрали хмари. Правдоподібно буде дожд. -- Дякую, файно. Хто ще? -- Наша мама ходе з пузом, -- каже Славцьо. -- Правдоподібно будемо мали братика альбо сестричку. Тут піднімає руку Мірко: -- Моя бабця нині врано взяла під пахву ґазети і пішла до тоалєти. -- Ну і де ту приклад до слова "правдоподібно"? - Правдоподібно буде срати, бо читат не гуміє.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 22:26 | Повідомлення # 135 |
Генерал-лейтенант
| Класифікація ємностей з горілкою в стилі IT: 0.1л - demo version; 0.25л - trial version; 0.5л - personal edition; 0.7л - professional edition; 1.0л - network edition; 1.75л - enterprise; 3л - for small business; 5л - corporate edition; Відеречко - extreme edition Озерце "Світязь" - global edition Бутель первачка - home edition; "На коня" - Service pack; Томатний сік - Recovery tool; Сало - plugins; Пиво - patch; coca-cola, fanta, 7-UP - trojan viruses.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|