Жарти
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 23:05 | Повідомлення # 151 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Краса - страшна сила! Краса потребує жертв... Краса врятує світ!!! А тепер питання: як може страшна сила, що потребує жертв врятувати світ?
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 23:10 | Повідомлення # 152 |
Генерал-лейтенант
| Тихий час в дитячому садку. Лідер середньої групи знайомиться з новеньким: - Цуєс, тебе як звати? - Ваня. - А скільки тобі локів? - Напевно цотили. - А до зінок тягне? - Не-а. - Знацить не цотили, а тли! Вовочка підглядає як мама з татом займаються коханням. І тут чує: -Кохана, ти кого хочеш: хлопчика чи дівчинку? -Ну, тепер - дівчинку... Через декілька хвилин тато виходить зі спальні. Вовочка знімає штани і підставляє попу: - Тато, а я хочу шаблю, фломастери і велосипед!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 23:12 | Повідомлення # 153 |
Генерал-лейтенант
| Дзвінок в двері. Чоловік вікриває двері. На порозі стоять троє в протигазах і хімзахисті, і питають: - Це ви вчора аналізи здавали? Стоїть наркоман перед дзеркалом і говорить: - Тут я, і там я... Тут я, і там я... Дзвінок в двері: - Хто там? - Я... - ****ь, і там я...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 23:17 | Повідомлення # 154 |
Генерал-лейтенант
| ЛИСТ ЗАПОРОЖЦІВ ТУРЕЦЬКОМУ СУЛТАНУ Ти - шайтан турецький, проклятого чорта брат і товариш і самого люципера секретар! Який ти в чорта лицар? Чорт викидає,а твоє військо пожирає. Не будеш ти годен синів християнських під собою мати; твого війська ми не боїмось, землею і водою будем битися з тобою. Вавілонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, олександрійський козолуп, Великого і Малого Єгипту свинар, арм'янська свиня, татарський сагайдак, кам'янецький кат, подільський злодіюка, самого гаспида внук і всього світу і підсвіту блазень, а нашого бога дурень, свиняча морда, - кобиляча с...а, різницька собака, нехрещений лоб, хай би взяв тебе чорт! - Отак тобі козаки відказали, плюгавче! Невгоден єси мати вірних християн! Числа не знаєм, бо календаря не маєм, місяць у небі, год у книзі, а день, такий у нас, як і вас, поцілуй за це ось куди нас!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:10 | Повідомлення # 155 |
Генерал-лейтенант
| In the immigration office: --- Name ? --- Abu Dalah Sarafi. --- Sex ? --- Four times a week. --- No, no, no... male or female ? --- Male, female... sometimes camel...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:12 | Повідомлення # 156 |
Генерал-лейтенант
| Зустрічаються 2 грузини: - Вано! Вот у тебя машин есть? - Есть! - А у меня есть? - Есть! - А у Гиви машина нет - давай купим! - Давай! .. Купили.. Зустрічаються 2 євреї: - Ісаак! Я їду до Ізраїлю? - Їдіш! - Ти їдіш до Ізраїлю? - Їду! - А Сара до Ізраїлю не їде! Давай заберемо з собою! - Давай! ... Забрали.. Зустрічаються 2 наших: - Петро! - Шо таке? - У тебе хата горіла? - Горіла! - У мене горіла? - Горіла! - А у Івана не горіла! Давай підпалимо! - Давай! .. Підпалили.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:15 | Повідомлення # 157 |
Генерал-лейтенант
| Наш топ 13 совєтських імен 1. Даздраперма - Да здравствует первое мая 2. Кукуцаполь - Кукуруза - царица полей 3. Оюшминальд(а) - О.Ю. Шмидт на льдине 4. Тролебузина - Троцкий, Ленин, Бухарин, Зиновьев 5. Персострат - Первый советский стратостат 6. Даздрасмыгда - Да здравствует смычка города и деревни 7. Пофистал - Победитель фашизма Иосиф Сталин 8. Вилорик - В.И. Ленин - освободитель рабочих и крестьян 9. Нисерха - Никита Сергеевич Хрущев 10. Лунио - Ленин умер, но идеи остались 11. Придеспар - Привет делегатам съезда партии 12. Лелюд - Ленин любит детей 13. Порес - Помни решение съездов А от як могли б назвати дітей революції зразка 2004 року: Ранабаг - Разом Нас Багато Ющепер - Ющенко Переміг Вікандр - Віктор Андрійович Перепом - Перемога помаранчевих Свонеспина - свободу не спинити! Мілізнар - міліция з народом Петретур - перемога в третьому турі Інаугурація - без коментарів Чивокуня - Янукович навпаки Сима - Син Майдану Юнамайда - Ющенко на Майдані Юнапреза - Ющенко - наш президент Ющетака - Ющенко - так! Майданна - без коментарів Ющевік - Ющенко Виктор Юлетим - Юлия Тимошенко Незамай - Незалежний Майдан
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:17 | Повідомлення # 158 |
Генерал-лейтенант
| Купив щирий українець пляшку вина ... (думає скуштую що то воно таке ніколи не пив хочеться) Вирішив він заховати ї під стріху дома, би діти і жінка не бачили... подивились усі діти казку.. бтько їм і каже: "Ну.. дітки... пора спатоньки.." Діти: "Таточку та ще ж навіть казку не додивилсь.." Батько:"НІ СПАТИ БІГОМ!" ....ТИхо уже ніби заснули усі.. думає піду до того шампанського.. тільки преладити чеорез жінку а вона:"Тьху Йване ади куди се ти.. 3 роки нічичирк.. не захотів ні разу а тут на тобі.. спи ще діти не позасипали...спи.." Ліг і далі лежить.. уже дивиться наче й заснула.... перелазить а вона йому"Та диви старий кобелю куди ж ти знов лізиш на мене 3 роки як колода лежав а тут на тобі...СПИ!" Ну ще пів години проойшло і тут нарешті переліз ... Вийшов на двір почав те шампанську відкривати крутив ним крутив....тут раптом БАБАХ!!!!! Діти: " ОТО мамо якби ви не ви*обувались то батько не застрелився б!!!"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:19 | Повідомлення # 159 |
Генерал-лейтенант
| Прокидається ранком генерал з важкого бодуна. Бачить, поруч стоїть ад'ютант і з загадковою усмішкою прасує сорочку. "Обригався", - думає генерал, - "Нічого, зараз викручуся..." - Знаєш, Петре, іду я сьогодні з гостини, ну, випив трошки, тут з-за кута вивалюється п'яний сержант, і мені весь мундир обригав... Я його до рядового понизив, і дав тиждень казарменного арешту... Ад'ютант, не перестаючи загадково посміхатися, каже: - Мало дали, Анатолію Віталійовичу... - Чого це?!? - А той гад вам ще в штани насрав...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:20 | Повідомлення # 160 |
Генерал-лейтенант
| Оптимісти вірять у щасливий кінець світу.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:20 | Повідомлення # 161 |
Генерал-лейтенант
| Вокзал на Волині. Біля виходу дідок смалить люльку. А дим такий, що очі виїдає.. Підходить до нього міліціянт. -Шановний, тут палити заборонено! Хіба ви не бачите, що он на тій вивісці написано? - А що там? - «Курить запрещено!» - А! Так то для москалів …
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:21 | Повідомлення # 162 |
Генерал-лейтенант
| Їду в автобусі. Потрібно передати на квиток. Поряд стоїть дівчина. Як до неї звернутися – на ти чи на ви? Міркую логічно. Цей автобус – експрес. Якщо дівчина не зійшла на попередній зупинці, значить, вона їде в мій мікрорайон. Їде з пляшкою вина – значить, до чоловіка. Пляшка дорога – значить їде до гарного чоловіка… В нашому мікрорайоні двоє гарних чоловіків: мій чоловік і мій коханець. До мого коханця вона їхати не може, так як я сама їду до нього. Значить вона їде до мого чоловіка. У мого чоловіка дві коханки – Оля і Катя. Катя зараз у відрядженні. - Олю, передай на квиток! Дівчина (приголомшено): - Звідки ви мене знаєте?!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:23 | Повідомлення # 163 |
Генерал-лейтенант
| Чим би дитина не тішилась лиш би не руками...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:23 | Повідомлення # 164 |
Генерал-лейтенант
| чим би діти не бавились, аби своїх не робили
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Середа, 24.09.2008, 17:31 | Повідомлення # 165 |
Генерал-лейтенант
| Москалька побувала у Львові: - в этом Львове все написано по китайски - тканіні, гудзікі а ккагда спрашиваешь в магазине, то отвечают по французки - вжэ нэма - вжє нэма Турист попросив перехожого в Києві розповісти історію пам'ятника Богданові Хмельницькому. - Історія така, - почав перехожий, - розгромив Богдан ворогів наших і повернувся з перемогою в місто. Піднявся на коні на гірку, а навколо тисячі людей. Він витяг перед собою булаву і мовив: - Здоровенькі були, панове українці! У відповідь прозвучало: - Здравствуйтє, товаріщь Баагдан! Тут він і закам'янів... Попали двоє чоловіків у грозу. Підходять до будинку, стукають - відкриває жінка. Вони: "Можна у вас переночувати, висохти і грозу перечекати?" Вона: "Ну, ви розумієте, я недавно овдовіла, пам'ять про чоловіка, сусіди і все решта..." Вони: "Та нам можна і в сараї, лиш би перечекати..." Через дев'ять місяців один з них отримує листа від вдовиного адвоката. Іде до другого... - Пам'ятаєш, коли ми в грозу сиділи, ти виходив попросити поїсти? - (червоніє) Так... - У вас нічого з нею не було? - (червоніє ще більше) Було... - І ти їй представився моїм іменем?!? - (червоний, як буряк) Ну, вибачай, було, готовий на себе взяти всі витрати. - Та не треба, мені лист прийшов, в якому вона заповідає всі свої статки на моє ім'я. Вечір. Закінчились танці. Марійка підходить до Іванка каже: "Проведи мене до дому бо ніч на дворі і я дуже боюсь" . Добре, веде до будинку, а вона: "Проведи мене на третій поверх бо лампочок в підїзді немає". Веде на третій поверх, а вона:" Іванко, може зайдеш чайку попити, та й вдома нікого немає". Він до неї:" Слухай Марійко, я швиденько збігаю в аптеку, може до чаю, щось візьму". Рейс Боїнга №190. Командир літака: " Диспетчер, диспетчер у нас не передбачувана ситуація відмовили всі двигуни, що робити, що робити". Диспетчер до команира літака: "Слухайте уважно і повторюйте за мною: Отче наш, іже єси на небесі..."
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|