Жарти
| |
abc | Дата: Четвер, 25.09.2008, 22:10 | Повідомлення # 181 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| На уроці географії у школі: -Діти! Пограймо у гру. Я описуватиму вдачу якогось народу, а ви будете відгадувати, що це за народ. Добре? - Домовились! - Отже, гарний народ: і працюють наче, і гостинні трішки, проте як вип'ють - ховайся, бо буде лихо... Петрик викрикує: -Та це ж москалі! -Ну, які ж москалі, Петрику, вони росіянами звуться... А взагалі-то правильно! Сідай. Наступне: і хазяйновиті вони, у всьому порядок та рахунок знають, тільки от взимку в них снігу не випросиш... Марічка підскакує: - Я знаю, жиди це! Та які жиди - їх євреями кличуть. А взагалі-то правильно! Сідай, Марічко. Остання людність: хазяйновиті, щирі, гостинні люди, а хати в них маленькі-гарненькі, побілені; поряд мальви ростуть... Все як у казці, проте вийде чоловік з хати, подивиться на хатинку сусіди і, зціпивши зуби, промовить: "А, бодай вона згоріла..." У класі мовчанка. -Ну, хто це? Що не знаєте? Чого мовчите? Тихенький голос з останньої парти: -Зате ми гарно співаємо...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Четвер, 25.09.2008, 22:20 | Повідомлення # 182 |
Генерал-лейтенант
| Іспит в університеті. Тема минулого семестру: "Звук і світло". Заходить перший студент. Професор запитує: - Що швидше - звук або світло? Студент відповідає: - Світло. - Відмінно, а чому? - Коли я включаю радіо, спочатку з'являється світло, а потім уже звук! - Геть! В аудиторію входить другий студент. Професор задає те ж питання. Відповідь: - Звук. - Обґрунтуйте! - Коли я вмикаю телевізор, спочатку з'являється звук, а вже потім картинка. - Геть!!! Професор задумався: "Або студенти дуже вже дурні, або я задаю дуже складні питання?" З'являється третій студент. Професор запитує: - Ви стоїте на горі. На протилежній горі стоїть пушка. З її стріляють. Що ви зафіксуєте спочатку - полум'я зі ствола або гуркіт пострілу? - Звичайно, полум'я зі ствола! Професор з полегшенням запитує: - І як це можна пояснити? Студент задумався на секунду й відповідає: - Очі ж набагато попереду вух!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Четвер, 25.09.2008, 22:21 | Повідомлення # 183 |
Генерал-лейтенант
| Шлунок крокодила переварює залізо , А шлунок студента переварює шлунок крокодила. - Хлопці, позичте шкарпетки, у мене усі брудні. - Добре, візьми. Там у кутку стоять. Сидять п'ятеро студентів у кімнаті, на тарілці лежить один вареник. Вимкнули світло. - А-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а. Ввімкнули світло. На тарілці вареник, на варенику – рука, а в руці – чотири виделки. Заходжу я до Свєтки в гуртожиток, а вона в ліжку з якимось „качком” лежить. Я до неї: „Сонечко, це хто?”. А вона: „Містер мускул! Виконує роботу, яку ви терпіти не можете!” Дві студентки слідкують за своїми хлопцями. - Дивись, мій їсть консерву. - Мій теж. - Так, але твій хоч банку відкрив! Питання студенту: - Як ви вчитесь? - Як баран! - ??? - Я маю на увазі – наполегливо! І насамперед працюю головою! Студенти прогуляли тиждень пар. Викладачі просто шаленіють від щастя.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Четвер, 25.09.2008, 22:22 | Повідомлення # 184 |
Генерал-лейтенант
| Табличка на кафедрі: “Квіти та цукерки не п'ємо”.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Четвер, 25.09.2008, 22:23 | Повідомлення # 185 |
Генерал-лейтенант
| Прихходить мужик до лікаря й каже: -Лікарю в мене болить лікоть той довго недумаючи каже: -Дуже добре здайте мочу на аналізи -Мужик ти чо гониш яка моча, на які аналізи, ти шо недоганяєш мене лікоть болить, дочого тут аналізи??? - я вас прекрасно розумію, але тут в нас главврач новий, припарок повний. поставив новий апарат, тепер заставляє всіх здавати аналізи. Мужик з обідою валать додому, бере 3-х літрову банку. нассав в неї, дав дружині , дочці, пішов машинного масла капнув. Приходить, віддає лікарю ту банку. Лікар заберає її і каже що через 10 хв аналізи будуть готові. Проходить 10 хв виходить лікар з сумним обличчям і каже : - ну шо я вам маю сказати. у вашої жінки Сифіліс, дочка на 3-му місяці вагітності, машині потрібен капремонт, а вам у сортирі треба розширити стіни бо коли ви дрочете б"єтися ліктем )))))))
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Четвер, 25.09.2008, 22:25 | Повідомлення # 186 |
Генерал-лейтенант
| Сидить Іванко вдома і карти грає.Заходить до нього мама і каже: - Іди з татом сіно косити! - Не піду - відповів той, мама розлючена пішла геть. Через кілька хвилин заходить тато: -Сину, ідем косити, я сказав. - Не піду - відповідає той, батько вириває карти з рук сина і кидає їх в вогонь. Ну в Іванка не залишилось вибору, та й пішов він. Тільки вийшли вони, тато махнув кілька разів косою і попав на камінь. І говорить: - Іди додому і принеси камінь, щоб косу погострити! Приходить Іванко додому,а мама на грядці порається, він каже до неї: -Зараз тато голодний прийде, так що готуй їсти. Ну мама все кинула і побігла готувати їсти. Іванко приходить до тата і говорить: - Мама казала, що якщо ти не прийдеш додому їсти вона все віддасть свиням. Ну, тато не довго думаючи зібрався додому, негоже , щоб добро пропадало. Приходять сідають за стіл і говорить Іванко до тата: - Ну, як це обідати без "100 грам". - Правильно, сину, відповів тато - візьми гроші і йди купи... Пішов Іванко в магазин купив собі нову колоду карт і зайшов до дядька Миколи: -Дядько, Микола, якщо не хочете, щоб я сказав татові, про те, що ви з мамою крутите шури-мури, давайте ящик горілки! Той і дав. Прийшовши додому сказав батькові, що дядько Микола дав горілку для того, щоб той поміг йому барана зарізати. Ну тато вирішив, що краще зробити діло, а потім уже сідати за стіл. Взяв в руки сокиру і пішов до сусіда. Той подумав, що малий проговорився і закрив двері. Тато стукав, стукав, а потім вирішив що треба довести справу до кінця, заколов баранчика і весь в крові повертається додому. Тут мама заходить до хати і бачить ящик горілки на столі, запитала в Іванка: - Що це таке??? - Та це тато обідати зібрався. - А де він сам? - Пішов до дядька Миколи, ось вже повертається. Та виглянула в вікно, побачила чоловіка в крові і каже: - Я з алкоголіком і вбивцею жити не буду їду в район розводитись. Вона побігла з хати, тут в хату заходить тато: - Де мама? - Вона поїхала в район розводитись, сказала що з алкоголіком і вбивцею жити не буде- відповів син. - Добре, я поїду її доганяти,- сказав батько і побіг за мотоциклом. Іванко сів собі на дивані взяв в руки карти і промовив: - Я ж казав, що ніхто сьогодні косити не буде!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Четвер, 25.09.2008, 22:26 | Повідомлення # 187 |
Генерал-лейтенант
| Радісний чоловік вдається додому. Схвильовано: - О, яке щастя, дружина, я виграв мільйон! Дружина із сльозами: - Яке щастя... У нас таке горе! Чоловік не слухаючи: - Яке горе, ти що! Таке щастя привалило, цілий мільйон! Дружина: - Ну ти шо, біда така... А ти... - Ну яка біда, про що ти?! - Дорогий, у мене мама померла... Чоловік мовчки йде у ванну. Через деякий час дружина заходить у ванну і бачить: чоловік окропляє лице водою і примовляє: - Во пре, во пре!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:04 | Повідомлення # 188 |
Генерал-лейтенант
| Рустем говорить своєму однокласнику: - Сьогодні батько мене два рази випоров. - За що? - Перший раз, коли я показав йому табель з оцінками, а другий раз - коли зрозумів, що цей табель - його.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:10 | Повідомлення # 189 |
Генерал-лейтенант
| - Чому Росія і Україна не можуть мирно співіснувати? - Бо герб першої курка, а другої виделка.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:10 | Повідомлення # 190 |
Генерал-лейтенант
| Загадка: У Іванка 12 яблук,у Василька 8 яблук, а у Петрика - сіль у сраці.Питання- хто біг останнім з колгоспного садку ?
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:15 | Повідомлення # 191 |
Генерал-лейтенант
| Тарантіно зняв фільм "Вбити Білла" після тригодинної установки Windows Директор викликає секретарку і запитує: - Скільки нулів у мільйоні? - Шість. Директор у телефонну трубку: - Я ж тобі говорив, Вася, в двох – дванадцять! Йде підготовка річного звіту в бухгалтерії великого підприємства. В офісі чути стукіт клавіатури, шорох паперу, шаркання ручок. Тут одна голова “відривається” від паперів і запитує: -Скільки місяців у році? Моментально слідує чиясь відповідь: - Десять...без ПДВ !!! Прикол з життя. Співробітниця митниці телефонує в ТОВ "N": -Скажіть, ви знаходитеся на вул. Пушкіна,12 ? -Так. -А то нам треба вам розпорядження вручити, а адреси не знаємо... ЗАПОВІТ БУХГАЛТЕРА Як умру, то поховайте мене у могилі, Та в могилу мою скиньте все, що мав до нині. А ще краще - поховайте в архів, під папери I під звуки рахівниці винесіть за двері. Поховайте люди добрі мене край дороги, Й податкову накладну положіть під ноги, Під голову покладіть нові всі стандарти, Не забудьте туди скласти ще й лімітні карти. Щоб всі справи й документи на труну поклали, Ну а зверху щоб лежали звітні матеріали. Оборотні відомості також мені дайте, Накладними з ордерами мене поминайте. Кредиторам, дебіторам сльози не поможуть, На борги та переплати нехай хрест положать. А останні всі папери зав'яжіть в пакунок - Хай запишуть на тім світі в дебет - на рахунок. Поховайте та беріться знову до роботи, Бо проводки мусять "грати", як в музиці ноти. Поховайте, громадяни, за цим заповітом, I могилу мою вкрийте ви квартальним звітом.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:15 | Повідомлення # 192 |
Генерал-лейтенант
| В дурдомі : Душевно хворі грають у війну і один б’є другого по голові дошкою. Лікар стурбовано питає другого: Тобі не боляче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? Ні, я ж в танку!!!!!!!!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:16 | Повідомлення # 193 |
Генерал-лейтенант
| Сидить дівчина посеред села, розкинула ноги і їсть кавун. Так їсть, що по бороді тече, по руках, а зверху мухи літають. Тут іде якийсь дядько й каже: "Дівчино, ти би хоть ноги до купи стулила! Не стидно?!" А дівчина відповідає: "Ага, щоб мухи на кавун сідали!"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:17 | Повідомлення # 194 |
Генерал-лейтенант
| Приходить дідок з глухого села до лікаря-урогола. -Лікарю, подивіться, в мене щось х.. болить. -Та не кажіть так, дідусю, так не культурно. -Та як не культурно, в нашому селі всі кажуть Х.. -ну то в селі, а тут в місті так не прийнято. треба казати член. Підіть здайте аналізи на 1 поверсі, але не забутьте як треба говорити. Ну спускається дідусь сходами та й повторює собі, щоб не забути. Назустріч іде мужчина і штовхнув його. Та й каже йому: -Діду, чого ти штовхаєшся, я член Академії наук. -то тут ти член, а в нашому селі ти х..
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:18 | Повідомлення # 195 |
Генерал-лейтенант
| Итак, идет очередная, -дцатая сдача экзамена по начертательной геометрии для самых "одаренных" студентов. Кто в свое время проходил эту "великую" науку должен понять, насколько порой начерталка непреодолимое препятствие для студенческого люда. За одной из парт, склонившись над чертежом, сидит девушка с признаками мучительного поиска мысли в своей очаровательной головке. Но поиск этот явно не дает никаких положительных результатов, да и, похоже, вообще бесполезен. Преподу видимо надоели эти довольно жалкие потуги девичьей мысли и он говорит ей следующее: - Ну все, я задаю тебе последний вопрос, если отвечаешь на него правильно - ставлю тебе 3, если нет - то катись отсюда. С чего начинается построение плоскости на чертеже? Девушка, безуспешно промучившись с минуту, говорит: - Я не знаю... Но препода, видимо, совсем не греет мысль, что ему придется еще раз встретится с таким редким экземпляром глупости рода человеческого, он решает ей подсказать: - С оси Лицо девушки становится опять напряженным от работы мысли и очень-очень грустнеет, но вдруг до нее "доходит" смысл фразы препода, лицо проясняется и она выдает бесподобную реплику: - Че, прям здесь СОСАТЬ?!!! Аудитотрия взрывается хохотом и медленно начинает сползать под парты. Препод красный от ярости орет на нее: - Дура!!!! С горизонтальной, С ГОРИЗОНТАЛЬНОЙ ОСИ начинается построение плоскости!!!! Пошла вон!!!!!!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|