Жарти
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:22 | Повідомлення # 196 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Вночі чоловік до дружини пристає, ну а вона ну ніяк. Відпирається як може: прання, прасування, готування хавчика, голова болить, ну все в тому роді. Він: -А давай по-бразильски! Вона (зацікавившись) -Ну давай! Ну от він, радий, як завжди пристроївся, туди-сюди, як завжди кінчив, і захропів. Вона, припіднявши одну брову, зі здивуванням: -А до чого ж тут Бразилія? Він, через сон: -А, забув додати..ча-ча..ча
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:24 | Повідомлення # 197 |
Генерал-лейтенант
| Газ для України повинен вартувати більше, ніж для Західної Європи, оскільки Україна отримує його набагато раніше і, значить, свіжішим.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:27 | Повідомлення # 198 |
Генерал-лейтенант
| Новий рекламний ролик. Літо, лоно природи. На березі річки відпочиває компашка: багаття, гітара, горілка, оселедець... Раптом повз пропливає чоловік. Бовтається, захлинається, піднімає руки, кричить: "Рятуйте!.. Допоможіт!.. Топлюся-я-я!..". Реакція відпочиваючих на березі: - Потрібно щось робити. - Можливо зателефонувати МНС? - Не встигнуть. Краще кинути рятувальне коло. - Кола немає, можливо діжку чи поліно, ну, щось плаваюче?.. - А якщо подати тичину чи гілку? Звук голосів зменшується. Камера підймається вгору. Видно компашку на березі і тонуча людину в ріці. Голос диктора за кадром: "Тому, що... помірковані! МИ - народний блок Литвина "Ну я все ж таки дістану цього Кличка", подумав Хасім Рахман, і вирішив балотуватися в мери Києва. Сидить собі Президент Ющенко в кабінеті на Банковій, думає про державні справи. Стук в двері, заходить Рибачук: - "Віктор Андрійович, до Вас Генеральний прокурор прийшов". - "Котрий ?!?!?!" Передвибоний слоган: Партія регіонів - увесь Донбас від "А" до "Я". Якось Ринат Леонідович Ахметов і Віктор Федорович Януковч вели бесіду в прямому ефірі на ТРК "Україна". - Вікторе Федоровичу, - запитав Ринат Леонідович Ахметов, - як же Вам у голову прийшла ідея запросити мене балотуватися в парламент від Партії Регіонів? - Кому? Мені? - недозрозумів Віктор Федорович. - Ну не мені ж, - з посмішкою парирував Ринат Леонідович Ахметов. Україна оголосила про проведення відкритого конкурса на тему: Що робити з грошима, отриманими від продажу "Криворіжсталі"? Переміг Газпром з пропозицією "придбати газ". Відповідно опитування Центра Заумкова, у відсотковому співвідношення рейтинг Януковича дорівнює відсотку ВІЛ-інфікованих. "Досить цим комунякам бити наші морди в Раді" - вирішив Ющенко, приймаючи Кличка в партію. В Україні роспочалось масове знищення курей - отака жорстока помста опозиції за Януковича.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:31 | Повідомлення # 199 |
Генерал-лейтенант
| Дзвонить телефон. Вовочка піднімає слухавку: - Алє? Ні, Маша не може підійти, у неї рот зайнятий. Коли я кончу, тоді вона вам перетелефонує. Кладе слухавку і пояснює охрєнєвшим батькам: - Не туди попали.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:33 | Повідомлення # 200 |
Генерал-лейтенант
| Зустрілись американець, росіянин та грузин. Розмова зайшла про жінок. Американець каже: - У мене було жінок стільки, скільки листя на дереві. Росіянин: - А у мене - скільки зірок на небі. Грузин: - Крупа манка знаішь? Сем мешков!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:42 | Повідомлення # 201 |
Генерал-лейтенант
| Доброго дня! У нас не працює принтер! - А що з ним? - Заїло мишку! - Мишку? А дочого тут принтер? - ммм... Зараз пришлю фото... http://b0.imgsrc.ru/y/yo/1058812uHv.jpg Син свариться з батьками: - Мене вже дістало постійно бути з Вами! Завжди приходити вчасно! Я хочу пива, свободи, дівок! Я пішов - не затримуйте мене! І рішуче йде до дверей. Біля дверей його наздоганяє батька. - Тату, я що не зрозуміло сказав? Не намагайся мене затримувати! - Та я... це... синку... Я з тобою! "Шановна редакція! Я зустрічаюсь зі своєю дівчиною вже три роки. Але вона досі відмовляється робити мені мінєт. Як бути?" - запитує у нас семирічний хлопчик Вова. "Ні х#я собі!!!" - це єдине, що ми можемо сказати з цього приводу...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:43 | Повідомлення # 202 |
Генерал-лейтенант
| - Мам, а що це у конячки висить? - запитує п`ятирічний хлопчик в зоопарку. - Нічого, синок, це просто х*й, яким конятка ї*е другу конячку, а пальцем показувати це не культурно. Вступний іспит з математики. Викладачі запрошують першого абірурієнта: - Скільки буде два плюс два? - Три! - Ні! - П`ять! - Ні! - Шість! - Невірно! Мда... дурень, але шукаючий... беремо! Заходить другий абітурієнт: - Скільки буде два плюс два? - Три! - Ні! - Три! - Ні! - Три! - Невірно! Мда... дурень, але настирний... бреремо! Заходить третій абітурієнт: - Скільки буде два плюс два? - Чотири, звичайно! Мда... Розумний... Але місця вже немає!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:45 | Повідомлення # 203 |
Генерал-лейтенант
| Мало хто знає, що автомобіль "Ока" їздить на акомуляторі від Нокіі 3310... Одружився літній викладач на молодій студентці. В першу шлюбну ніч: - Кохана, у тебе хлопчики були? - Ні. - Кохана, а тобі мама нічого не розповідала? - Ні. - А подруги? - Ні. - А в книгах ти нічого не читала? - Ні. - От біда ж, і я все забув...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:45 | Повідомлення # 204 |
Генерал-лейтенант
| Зима. По вулиці йде молодий чоловік в капюшоні, голосно сміється і з собою розмовляє. Одне з двух: або конопля, або хендс-фрі.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:47 | Повідомлення # 205 |
Генерал-лейтенант
| Постарів бик у череді. Старий фермер, добра душа, вирішив не пускати на бійню свого улюбленця, але для діла придбав нвого бичка. Попавши в череду, молодий відразу став займатися своїми прямими обов`язками, а старий раптом став роздувати ніздрі, рити землю копитом і іншими способами показувати своє незадоволення поведінкою новачка. Трохи здивований фермер заспокоююче звертається до старого бика: - Ну, що ти, друже? Ми ж з тобою вже не молоді, займатися цим ділом вже не можемо. Нам тепер вдвох лише на сонечку грітись. - Та знаю я, знаю. Це я так, провсяк випадок, щоб з коровою не сплутав.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:51 | Повідомлення # 206 |
Генерал-лейтенант
| Француженка: Якщо у вас побачення призначено на 19, то вона приходить без десяти, з чудовим макіяжем і запахом кращих парфумів. Ви ведете її до кінотеатру, до того ж берете квитки на останній ряд і, звичайно, цілуєтесь увесь сеанс. Потім ви вечеряєте у найкращому ресторані і ведете її до себе додому. Якщо у вас горить світло, то вона просить приглушити його, мотивуючи це тим що їй ріже в очі. Ніч минає в пристрасному коханні, після чого вона засинає і спить до ранку спокійно. Вранці, коли ви просинаєтесь о 7, вона вже встала, встигла у вас вдома усе розвідати і приносить до вас в постіль сніданок та каву. Коли ви йдете на роботу, вона каже, що вам на дорозі і роповідає вам, де і коли її можна знайти в майбутьньому... Росіянка: Якщо у вас побачення призначено на 19, то о 19 її немає. Мало того, її немає о 19:10, 19:20 і о 19:30. Нарешті, о 20 вона прибігає, взмилена, напів нафарбована, кажучи, що затрималась із хворою мамою. Ви берете квитки у найближчий клуб, дотого ж, через три місця, щоб ніхто не подумав, що ви знайомі. Після цього ви трішки перекушуєте у забігайлівці і, нарешті, приводите її до себе додому. Якщо у вас на столі стоїть пляшка вина, вона каже, що вона не п`є. Якщо ви намагаєтесь вимкнути світло, вона каже, що ви її не за ту маєте. О 23 вона йде. О 23:30 вона продовжує йти. О 24 все ще йде, кажучи що її хвора мама її зачекалась. Нарешті, опів на 1 ви її імєєте десь в районі ручки вхідних дверей. Вночі вона просинається двічі: вперше, щоб запитати чи кохаєте ви її, а вдруге - щоб дізнатись, що ви після всього про неї думаєте... Вранці, коли ви просинаєтесь о 10 і бачите, що ви безнадійно запізнились, вона ще спить. Коли ви її бутите і м`яко натякаєте на те, що час і честь знати, вона каже, що їй у вас спдобалось, і вона звідси взагалі нікуди йти не збирається...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:52 | Повідомлення # 207 |
Генерал-лейтенант
| Му-Му - щасливо додумав Герасим, побачивши собаку... Ну-Ну - подумав собака Баскервілів...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 10:54 | Повідомлення # 208 |
Генерал-лейтенант
| Потрапили в полон до людожерів новий росіянин, голубий та українець. Людожери пояснюють свій людожерський звичай: полонені повинні або заплатити три тисячя євро, або їх все плем`я відтрахає, або потрібно з`їсти мішок солі. Виходить новий росіянин жбурляє три тонни євро. Виходить голубий і щасливо пропонує себе всьому плем`ю. Виходить українець і каже: - Давайте вашу сіль! З`їв декілька ложок. - Тьфу, гірка. Біс з вами, трахайте... Ай боляче! Краще давайте сіль... Тьфу, краще трахайте... Все досить! Більше не можу... Все ж розвели ви мене на три штуки євро!!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 20:12 | Повідомлення # 209 |
Генерал-лейтенант
| Чоловік сидить у шкільному коридорі і чекає свою дочку. Мимо проходить вчителька: - Що, чекаєте дитину? - Та ні, я завжди такий товстий. - Дівчино, дівчино, а у вас є електона адреса? - Ні, немає, а що? - Шкода... А то могли б познойомитись... Живеш разом зі своєю дружиною - пити не дають. Живеш сам - закусювати нічим... Дурня якась
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 20:14 | Повідомлення # 210 |
Генерал-лейтенант
| Карпати. Йде вуйко по лісу. На зустріч йому другий. Другий: (дістаючи складного ножа з кишені) - Гроші маєш? Перший: (дістаючи з-за пазухи сокиру) - А тобі нашо? Другий: (складаючи ножа) - Та, хотів розміняти.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|