Жарти
| |
abc | Дата: Неділя, 28.09.2008, 23:18 | Повідомлення # 241 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Вона: скажи кунілінгус Він: кунілінгус Вона: пацан сказав - пацан зробив!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Неділя, 28.09.2008, 23:23 | Повідомлення # 242 |
Генерал-лейтенант
| - Діду, розкажи як ти під час війни два літаки збив!!! - Нууу... Не зовсім збив... Скажімо так: недозаправив! *** "Спізнився, синочку?" - запитала прибиральниця заплаканого хлопчика і лагідно махнула його мокрою тряпкою по обличчю. *** Новий вірус - "бомж"! Він просто порпається в Кошику...
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Неділя, 28.09.2008, 23:24 | Повідомлення # 243 |
Генерал-лейтенант
| Іван просить в Абрама карбованець у борг, обіцяючи через місяць повернути подвійно, і в заставу залишає сокиру. Коли Іван збирається іти, Абрам говорить: - Почекай, я дещо придумав. Адже через місяць тобі важко буде повернути відразу два карбованці, може ти краще половину заплатиш зараз? Іван погоджується, платить карбованець, йде додому і по дорозі думає: - Дивно! Карбованця нема, сокири теж, один карбованець я ще винний, і головне, що все правильно!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Неділя, 28.09.2008, 23:25 | Повідомлення # 244 |
Генерал-лейтенант
| - Петре, ну ось скажи мені, чого ти такий нудний? - Та не нудний я, просто у мене гіпоталамус збільшений. - Шо? - Гіпоталамус збільшений. - Мужик, вітаю! *** -А мені, особисто, набридло сексом займатися! -Чого б це? -Нудно, от як би вдвох.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 19:22 | Повідомлення # 245 |
Генерал-лейтенант
| Дванадцять ознак того, що ви знаходитеся в стані алкогольного сп'яніння: 1. Взагалі-то ви не п'єте... 2. Ви пішли з роботи на годину раніше, ви веселі, ви щасливі, ви талановиті... 3. Всі навколо почали говорити надзвичайно смішні речі... 4. Ви говорите комусь, що все життя будете любити тільки її одну. 5. У вас весь час гасне сигарета. 6. Вам потім пляшечка не потрібна буде? 7. Ви точно пам'ятаєте, що у вас було ще 10 гривень. 8. Ви йдете зимою по вулиці в тапочках. 9. Ви дізнаєтеся, що для того, щоб пройти десять метрів, треба декілька разів перекинутися через голову, сильно ударитися плечем об огорожу і вивихнути ногу. 10. Всі зустрічні дуже нахабно на вас дивляться. Ну прямо напрошуються. 11. З вами заграють міліціонери. 12. Ви тільки трошки полежите, і все пройде. Зібралися якось в одному барі на Галичині українці і москалі... Пьють... Ну, москалі, як положено, "За матушку РАсію!" - Дзень! - випили. Українці - "За Зеника!" - Дзень! - випили. Москалі собі думають... Хто такий Зеник?? На шо вони за нього пьють..?? Але все одно, по своєму... "За Царя Батюшку!" - Дзень! - випили. Українці знов - "За Зеника!" - Дзень! - випили. Ну, третій тост не загорами.. Москалі "За Царєвну Мать!"... Українці знову - "за Зеника!"... Ну, накирячились вже добренько. москалі не витримали. думають треба піти дізнатись хто такий Зеник і чого вони за нього пьють постійно... Підходить один москалик до українця та й каже "ПАслушай, хАхолік, а что ето ми пьем за МАтушку РАсію, за ЦАря БАтюшку, а ви фсе за кАковАта ЗЄЄЄніка?? Кто ето вААбщє тАкой? Українець йому й каже "А ти - каже - піди у чоловічу параша, зайди у третю кабінку зліва і все одразу зрозумієш!" Ну, москалик і пішов - цікаво ж! Заходить у чоловічу параша, у третю кабінку зліва, а там на стіні написано: "МОСКАЛІ - ПІДАРАСИ!" підпис - ЗЕНИК!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 19:23 | Повідомлення # 246 |
Генерал-лейтенант
| Мария Ивановна спрашивает учеников: "Дети, назовите известных русских космонавтов!" Вовочка: Мои родители! Вечером ложимся спать, отец мать спрашивает: "Ну че полетели?" Мать в ответ:"А скафандр одел?" Отец: "Нет." Мать: "Тогда полеты отменяются!"
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 19:24 | Повідомлення # 247 |
Генерал-лейтенант
| - Синку, вставай! - Ну ще годинку, мамо... - Яку годинку — за нею вже сутенер прийшол! * * * -Ти ж не хочеш, щоб ми вкрали твою машину й спалили квартиру? - Ні, не хочу. - Тоді пришли «не хочу» на номер 4242. * * * Розумієш, що ти досить старий, коли розмовляєш з людьми, які не знають, що таке ІМХО. * * * Мінський горілчаний завод розпочав виробництво горілки у пляшках з лівою різьбою. Такого западла, з похміл’я... * * * Професор на лекції задає питання аудиторії: - Хто мені зможе пояснити, для чого у сперматозоїдів довгі хвостики? Усі мовчать, одна дівчина сором’язливо: - Мабуть, щоб легше із зубів доставати? * * * - Я не знайомлюсь! у мене є хлопець. - Ще скажи «Я не буду їсти морозиво, у мене вдома пельмені»!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 19:26 | Повідомлення # 248 |
Генерал-лейтенант
| * * * На курсах подготовки к инсту препод: - Решим задачу: На нитке висит брусок. Пуля пробивает его насквозь и летит дальше, потеряв половину скорости. Найдите угол фи, на который отклонился брусок. Деффачка с первой парты: - А у вас есть задачи про белочек и орешки? Препод: - Конечно. На нитке висит белочка... * * * kok: Подскажите какой прогой перегонять книги из txt в mp3 Izzzum: ^^^^^ No Comment а почему сразу не в 3gp или XviD? kok: А в каком по твоему формате аудиокниги? kok: Или ты думаешь, что какойто дурень сидит и начитывает перед микрофоном? * * * <Nub> Кто-нибудь может объяснить, как делятся клетки? <K4rli> o <K4rli> 0 <K4rli> 8 <K4rli> oo * * * 1: ты себе когда машину купишь? 2: когда сам заработаю... 1: ты только не бери с гравитационными движками, бери с движками ускоряющих потоков нейтрона - в то время самое оно будет!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 19:27 | Повідомлення # 249 |
Генерал-лейтенант
| * * * ххх: хелп! ктонить! каг по инглишу буит волонтерство? я тут резюме заполняю, хочю похвастаца! ууу: free blowjob ххх: пасибки! Інтервю у Волдеморта Журналіст-Скажіть у вас багато ворогів? Волдеморт-Так, багато. Цілих 2 цвинтаря. (БАШ) <xxx> Саша, расскажи девушке, что снимает киностудия Private. <yyy> Откуда я знаю? Я порнуху не смотрю!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 19:27 | Повідомлення # 250 |
Генерал-лейтенант
| Телефонує народний депутат Андрій Шкіль, щойно призначений позаштатним радником Прем'єр-міністра Тимошенко, до Віктора Януковича - хоче досвід якийсь перейняти. Слухавку знімає Людмила Янукович. - Алло. - Це Андрій Шкіль. А Віктор Федорович є? - Пішов в сраку. - Ага. Ну тоді, коли повернеться, нехай передзвонить.
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 19:31 | Повідомлення # 251 |
Генерал-лейтенант
| Коректна форма при звільненні з роботи за власним бажанням: – Я дуже Вам вдячний, але хотів би спробувати знайти себе в гетеросексуальному колективі. Бежит по лесу кабан.Из-под копыт земля летит,из ноздрей пар валит...Суровый,в общем,кабан. Подбегает к дубу и с разбегу-шарах в него копытом! Из дупла вываливается насмерть перепуганная Сова. Кабан: -Сова,где Винни-пух?! -А...А его н-н-нет...О-о-он у-ушел...К...К ослик-ку И-иа,к-кажется... -Когда вернется-передай:Пятачок из армии вернулся!!!!!! Встречаются две подруги... - Как дела? - Развелась... Живу на таблетках... Валерьянка пять раз в день... - Бе-е-едная, никто тебя не любит, не понимает.... - Ну почему же? Кот... любит!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 19:34 | Повідомлення # 252 |
Генерал-лейтенант
| В одному селі приходить кум в гості до куми. Кум: - Ну що, кума. Даси мені? Кума: - Що?! Ти що, зовсім знахабнів?! Кум: - Ні... Ну ти така красива жінка і все таке... Кума, полегшено: - А, ти про це... А я думала, що самогон у борг просити будеш!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Субота, 25.10.2008, 23:34 | Повідомлення # 253 |
Генерал-лейтенант
| Мама Казанови, годуючи малого цицькою, бентежилася: -Він, гад, більше мацає, ніж сосе! Піймав вовк колобка: -Куди ж тебе трахати, куди ж тебе трахати? -Не треба мене трахати! -О! Звідки це ти сказав! Напевно, якщо б у мужиків були місячні - то криваві штани були б таким самим звичним явищем, як смердючі шкарпетки... Якшо б спорт був дійсно корисним, на кожному турніку висіло б по пять жидів В Естонії пограбований алмазний фонд. Украли всі три шибкоріза. Тато: -Синку, ти куриш?! -Тату, я дочка... -Шо бл@дь, докурився???!!! Новини науки. Вчені вивели спеціальне число во. Вони додають його до числа пі і ходять пяні від щастя. Йде переклад програми ICQ на українську. -Вася, а як перекладемо "Frее fоr сhаt" шоб коротко і ясно? -Хм, ну не знаю. може "Поп3.14здимо"? Якшо ви хотіли кинути курити, і не получилося, потім-пити, і тоже не получилося, а потім від лишнього секасу відказатися-і знову безрезультатно, то забийте! Від сексу по пяні ще ні один курець не помирав! У дівчат ве повинно бути прекрасним-і душа, і думки. І навіть те, про що ви тільки що подумали!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Субота, 25.10.2008, 23:35 | Повідомлення # 254 |
Генерал-лейтенант
| Арештант пише листа до дому: Мамо, хату цього року можете не білити, вона вже не наша! *** Господь Бог спостерігає за тобою! Живи так, щоб йому було цікаво. *** - Вперше я закохався у дитячому садку. Вона була в смішних бантиках і розових підколінках, а я за сином прийшов... *** Для істиних готів! Продаю чорно-білий телевізор з відіком та записом похорону Леоніда Брежніва. Ціна зажене в депресію... *** - Лікарю, мені всі дивуються! - Оооо! Хто це до нас завітав!!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
abc | Дата: Субота, 25.10.2008, 23:36 | Повідомлення # 255 |
Генерал-лейтенант
| В 3 години ночі дзвінок ветеринару який займається приватною практикою. Піднімає трубку-якийсь мужик: -Лікарю, у мене під вікном коти трахаються, кричать гади, не можу заснути! -Ну дак...покличте кота до телефону! -І шо, він перестане трахатися?! -Ну я ж перестав! Освоєння пози 69 привело дятлів на грань вимирання. -Ти чо ввесь в синяках? -Та от бумеранг знайшов, від нього і синяки! -Дак викинь його нах@й! -Н-н-на, сам викинь!!!
Життя - це лише мить...
|
|
| |
|